• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: Jojo, bugu bylo vic, nez driv (stejne tak i oprav, ktere byly rychleji vydane, nez driv). Tak stale plati, ze pad apky, je chyba vyvojare (s tim, ze vyvojarem nativnich je Apple no :D).
    EFESH
    EFESH --- ---
    ONDRA_99: jo i ne, mne iOS11 dela problem i s messages ci music, coz je nativne Apple.

nemam prehled o historii ale prijde mi, ze i pocet iOS updatu je vetsi nez upredchozich major releases, ale to muze byt jen subjektivni
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: Tak pady aplikaci jsou chybou vyvojaru, ze to jeste neupdatovali ve svych applikacich. My jsme ve firme meli pripraveny cas mezi vydanim GM a ostrym vydanim na to vsechny aplikace otestovat, opravit a poslat update do store.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH: Davy to nepozoruji.
    Ano asi se to deje jak popisujes, ale asi se to nedeje davum... ...jak ctes zdejsi zkusenosti dalsich uzivatelu.
    EFESH
    EFESH --- ---
    hahha, Kasu upgradovala na 8cku, ale ne na X? :-P

jinak ja tajne doufal ze aspon 8cky budou bezet jak po masle, ale co sem cetl (plus co pises ty) to nedavaj ani 8cky, ani X...

nekde na mashable byl hezky clanek o tom, ze za +$1k j enaprosto nepripustne mit takhle zpraseny firmware...a maj pravdu. skoda ze to davy netrapi
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EFESH: Mne par aplikaci pada. To se driv nedelo.

A na instagramu mi nejde nahrat video
    Fcb msg takovy pokus appku taky obcas shodi

Ip8
    EFESH
    EFESH --- ---
    vicemene bych kopiroval tenhle clanek
    iOS 11.1.2 Problems: 5 Things You Need to Know
    https://www.gottabemobile.com/ios-11-problems-5-things-you-need-to-know/

ale v kostce, od prvniho upgradu na iOS11 (a vsechny nasledujici to stejne)
    - Music na zamcene obrazovce neukazuje, co hraje
    - dobra polovina aplikaci zacla zlobit, at uz samovolny restart, neocekavane zamrznuti, atd
    - telefon celkove casto zamrza, prestane reagovat a az po nekdy i minute "se chytne"
    - at atd

ten uplne posledni upgrade 11.1.2 mnohe odstranil, ale porad jeste tu a tam nejaka aplikace laguje, a telefon potrebuje restart tak ob den...
    CABI
    CABI --- ---
    ONDRA_99: Moje zena ma 7plus a po kazdem restartu se rozsype historie v iMessages, vsechny zpravy maj jako doruceno "vcera" i kdyz byla doruceny minutu pred restartem stejne jako zpravy 2 roky stare. Promichano. Do iOS 11.1 neslo kliknout v telefonu na minule hovory ani vyhledavat kontakty :( Ja mam 5S a od 11.1 je vsechno v cajku a rychlost super.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: Ja mam treba 6 Plus a nemam problem zadny, kolegyne, co ma 7, taky bez problemu, mamka s 6 a segra s SE taky uplne bez problemu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH: Taky mam 7 a nepozoruji to co popisujes. Muzes byt konkretnejsi?
    EFESH
    EFESH --- ---
    uz nekde je nejaky clanek, proc je iOS11 (a veskery update) takovy paskvil?
    na iphone 7 neskutecne problemy, neustale se mi to seka, neoteviraji se App, atd atd
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ipad mini 2 má žena a je tam nejnovější 11.0.3, update sem dělal klasicky přes OTA. Sync přes Mac už několik let nedělám u žádného našeho zařízení.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOC256: Mně to taky nenabízí novej systém. Přes PC Jo, ale nemám dost volný ho místa na zálohu, takže smůla. Zrovna včera jsem tl zkoušel...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: to nevim, jak se na tom 11 chová, tenhle používá manželka a nezasahuju jí do toho, má tam pořád 10.3.3
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: A teda ma cenu co se yce rychlosti prechazet? Uz ten 10.x je takovy vlacny...
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: je to přesně model ME828GP/A. Shodou okolností přesně dneska jsou to 4 roky, co mi přišel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: Pise mi to ze 10.3.3 je aktualni.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: a dělá nebo nedělá to co? V nastavení, General, Software update to nenabídne iOS11? Kolik máš volného místa? Retina Mini iOS11 podporuje i bez synchronizace s iTunes. Jeden takovej iPad mi tu leží a iOS11 ke stažení nabízí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED: No ok zkusim. I kdyz mi to prijde jako pravek...
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: je na case zacit, stahni nejnovejsi verzi itunes a pripoj ipad k pocitaci kabelem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam