• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    ASAFA: pokud koukas po novych telefonech tak 5S nekupuj! je to stare. Koukej po iPhone SE, ktery se da sehnat za podobne penize, pritom je to aktualni model a bude jeste dlouho podporovany. Alternativou muze byt iPhone 6 nebo 6S, na ktere ted byvaji akce.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    JYRKA: Tak 5s, to už je asi jedno, díky..Takže stačí prohledat net? Nová by byla fajn, ale měl jsem za to ze 5 (5s) už se nová neprodává?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ASAFA: iPhone 5 ne, je na něm starý OS. Takže od 5s výše. A tu seženeš za hubičku i novou.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ahoj, shanim jako dárek na zkoušku, nevim zda se to dotyčná naučí či ji bude iOS bavit iphone5 nebo 6. Kdyby někdo měl nebo věděl prosím pošta.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HAVANA: souhlas
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KASUMI: automatickou blokaci bych moc nedoporucoval..muze se stat ze ti to zablokuje treba info hovor z banky ohledne tvy hypoteky apod..casto se to vola ze stejnyho callcentra jako volaj s nabidkou kreditky atd..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: No ale ona mi zmizí tak rychle že si to nestihnu ani přečíst. Prostě odemknutí a je pryč to mi pak nedává moc smysl. Protože rovnou se musím pídit po tom co to vlastně bylo a jít rovnou do historie. To mi přijde jak nastavení aby to rovnou sypal do historie a jenom někde svítilo že v istorii je X nových zpráv.Ale tak důležité je že vím co to způsobuje a jak se to chová a umím se podle toho zařídit. Tím bych to asi uzavřel.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO:
    radsi si rozhodnu sama, jestli to zvednu nebo ne :)
    zas tolik spammcallu nemam
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Sorry "Zvednout to?"
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: No tak kdyz si notifikaci zobrazis, tak uz je pak historicka ne? Ja neak nevim, jak by to melo fungovat jinak zase :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Tak to je Můžu to zvednout lepší, umí to i blokovat.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO: ne, normalne ti vola cislo, muzes/nemusis zvednout
    a ukazuje ti, kdo to asi je
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Má to taky přímou blokaci?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak jen update k [ KASUMI @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]
    app "Nevolejte" - funguje
    super
    vcera i dnes nejakej otravnej marketing - napsal spravne, ze je to marketing, dogooglila jsem si to pak..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    No trochu me prekvapuje ze nezobrazovat v historii ridi kdy se mi neco schova z lockscreeny... :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A co jineho by "nezobrazovat v historii" melo delat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    vcera jsem tu postoval ze se mi ovladani hlasitosti chova presne naopak. Pak jsem zkusil stary dobry windowsi restart a od te doby OK... ...tak jsem se smazal. A totoé mozna vypada obdobne.

Taky si rikam ze logika: "nezobrazovat v historii" ==> "zobraz a smaz" neni koser... Ale cim vice to zkoumam tim vice zjistuji ze spoustu logiky nechapu :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Zvlastni, ze to mas vypnute, jinak je to prave nahodou uzitecne, protoze treba takove notifikace livesportu v historii uplne nepotrebujes, tam proste jak je jednou vidis, tak muzou pryc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam