• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    VENIKA: Můžeš, když si přibalíš powerbanku.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    NELDE: Ja chapu, proc to tak je. Ale u pristroje za tolik penez nepovazuju v poradku, ze ho po roce nemuzu v zime pouzivat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ANDR3_I: Prave proto kupuji na podzim abych mel baterku na zimu svezi :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    me se mobil venku okamzite vypina i kdyz je uplne nabitej.... Holt je to 6ka a baterka uz ma neco za sebou. Planuji koupi noveho ale chci vydrzet do jara s cim vylezou ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VENIKA: Problém je, že těch 50% je nějak změřených a nižší teplota ovlivní ten měřený atribut - následkem toho se mobil vypne, protože se domnívá, že je vybitý, i když není. Stačí po chvíli zapnout a náhle bude zase na 40%. Malá powerbank se nutnost, pokud člověk musí spoléhat na mobil.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Tak mne se to poprve stalo minulej tyden, kdyz jsem vylezla z letiste a mela telefon venku par minut, nez prijel taxik. U techhle situaci me nejaka priprava s powerbankou vetsinou nenapada.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CROSS: Chmm, tak tim je to dost vyreseno. Priste kupuju v zimnich mesicich, at tam ten rok kdyztak vyjde :)).
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    NELDE: To me principielne se*e. Nulu nepovazuju za zimu, telefon byl nabitej na vic nez 50%, rok starej, vetsinu casu v kapse. Muj muz ma samsung starej vic nez tri roky a nedeje se mu to. (ne, samsung si kvuli tomh nekoupim :).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA: Dela mi to odjakziva (od iP4). Cim baterka starsi tim ve vysi teplote a s vice % baterky. Pokud vim ze budu s tlf manipulovat venku v nizkych teplotach tak ho mam permanentne pripnuty na snure s powerbankou. Kdyz uz me to sralo hodne tak reklamace —> 4,5 nove mobily, 6S vymena baterky, ale tam jsem mel tu vadnou serii.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VENIKA: jestli je víc než rok starej, tak do Švýcarska nemusíš, protože standardní švýcarská záruka je rok
    NELDE
    NELDE --- ---
    VENIKA: Při nízkých teplotách klesá výkonnost baterek všech mobilů. Zejména pokud už mají něco za sebou. Reklamaci ti asi neuznají nikde.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Tak se mi muj ip7 ted dvakrat v zime vypnul. Jako nebylo vic nez 0, mozna o stupen min, takze to odmitam povazovat za ok.
    Mel jste to nekdo?
    Jak s reklamaci? Tel jsem kupovala ve Svycarsku, musim tam, kdyz je uz vic nez rok starej?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: to je přesně ta za 300,-- :-D no ale určitě se to vyplatí.. díky za info
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: tyto?
    Autoškola 2017 - eTesty+ CZ od: Filip Melik https://itunes.apple.com/cz/app/auto%C5%A1kola-2017-etesty-cz/id1015824323?l=cs&mt=8

Měl jsi tu placenou verzi, nebo to nemá smysl a stačí free?
    GGG
    GGG --- ---
    KOC256: presne to same se mi deje taky, prohlizis si fotky a pak najednou to prestane nacitat a stahovat a odhlasi se to, je divne ze takovy gigant jako apple by nedokazal udelat funkcni web s tak primitivnimi funkcemi jak oznacit vic fotek....bude to naschval...ale proc?
    O tom jak pochopit co se zalohuje kdy do telefonu a zaroven na cloud a co se pak odmazava a od kdy ani nemluvim....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GGG:
    No já obecně mám z té aplikace podivný pocit. Pořád se mi odhlašuje. Pořád to chtělo dvoufaktorově ověřovat přístup (nyní už nechce). I když mě to neodhlašovalo, často musím dávat F5, protože se to nějak sekne a i když fotky označím, tak se mi nestáhnou. Atd. :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: Spis proste jde o to, ze web neni primarni produkt.
    NELDE
    NELDE --- ---
    GGG: To není demence, ale politika. Cílem je, aby uživatelé měli všechny své fotky v iCloudu.
    Neexistuje nějaký software, který připojí iCloud jako externí disk?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GGG: Tak web je delanej na takove to rychle pouziti, kdyz zrovna nahodou nemas po ruce MacOS/iOS. ;)
    GGG
    GGG --- ---
    KOC256: jde to jen kdyz ses potom ve fotkach po dnech tak vpravo je takovy plusko a to ti oznaci celej den, ale oznacit jen vic najednou datky nejde...to je fakt dememce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam