• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    případně dojedeš do Drážďan do Apple Store.
    TIGU
    TIGU --- ---
    PAYAXY: Jednoduše - odneseš to do autorizovaného servisu a místo 1900Kč ($79) dáš 800Kč ($29) a 300kč za práci. Takže máš baterku za půlku. Místo 2200Kč bude jen za 1100Kč. Jednoduše pro to, že origo baterii bez servisu neseženeš.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Ohledně aféry zpomalovací aféry - tady ČR se někde tedy dá baterie starších iPhonů za těch $29 vyměnit? Jak to bude fungovat, ví to někdo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: A tak to uz neresim kdo co kdy prinesl. Jen jsem tim chtel rict ze nejde o to kdo to pise, ale kdo a jak to cte a co si z toho vezme.

Ale presne vim kam miris. Staci kdyz kolegove v kanclu jen vykrikuji: apple vam zpomaluje telefony, a jine headlines...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: to neber nijak osobně, jsem proti Novinkám a pod. trošku vysazenej. Nicméně on tu zprávu nepřines Bloomberg (odkud ji teda asi Novinky převzaly), ale přímo Apple, a to v tiskový zprávě z 28. prosince. Pokud jde o zlevnění výměny baterek, spolíhám spíš na primární zdroje. :-]

ONDRA_99: tak na mediální scéně je o Apple zájem pořád #clickbait
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Proste tradicni kauza. Ja sem za ni v podstate rad. Ukazuje to, ze je o Apple zajem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: Tak ja si z toho spise vzal to ze slevnuji vymenu baterii.

Nepatrim mezi ty co jim staci perex k velkemu udivu, kterym pak disponuji moji kolegove. Ale rad doctu dokonce a svete div se, ono i na novinkach je vetsinou napsano vse. Jen o dost nize...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: koukám Novinky s náma jako zdroj cutting edge technologickejch zpráv budou i v roce 2018...

Pořád nějak nemůžu pochopit logiku tohohle narativu, Apple však čelí podezření, že starší modely úmyslně zpomaloval, aby zákazníky přiměl k zakoupení novějších modelů. Pokud tomu někdo věří, proč by si u všech všudy kupoval zase iPhone?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KOC256: Zavolala jsem do apple. Prisel kuryr pro telefon. Za par sni privezl kuryr novy.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Servis, kdyztak pm
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Smarty :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Cesky servis :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Tak do prahy kvuli tomu nepojedu. Ale dobry hint na aktorizak. Mam jeden za barakem a nechal jsem tam menit baterku u 6s
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: iOpravna nejlepsi. Je to primo autorizak. Minule sem tam dal SE s vadnym “wireless chipem” (blbla wifi a hovory). V patek jsem tam dal telefon a v pondeli sel pro novej.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    tak to mohu i do iStyle, QStore, ...

Spise tu nekdo rikal variantu, ze nekam zavolal a oni si pro to prijeli, coz minimalne pusobi rychleji...
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: to taky nikdo netvrdí, že jo

Kolika lidem telefon po roce nebo dvou den vydrží nebo nevydrží, nevíme (pokud víme,čísla sem)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Bez do iopravny. V prvnim roce nepotrebujes ani doklad nic.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: Jj zatimco kdyz se z "jednoho" stane "ani jeden" tak si nikdo niceho nevsimne:)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam