• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Servisní zpráva technika: Provedena oprava výměnou (whole-unit) celé jednotky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Aktuální stav: "Probíhající - čeká na díl"

Tak snad se to vyřeší :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FREELA: Zkousel jsem taky mnoho, nejlepsi byl kabel znacky aukey z aliexpressu. Dobrej je taky ugreen, ale prijde mi ze ma horsi stineni a pomalejs dobiji v aute.
    VETE
    VETE --- ---
    Zdravim, potřeboval bych odblokovat iphone 7plus na všechny operátory, neporadil by mi, prosím, někdo, kam nebo na koho se obrátit?.. díky
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ARMADILLO: ok, diky!
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    PSYKUK: 10k
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Poradite mi za kolik zhruba se da prodat 2 roky (zaruka skoncila nejak koncem listopadu) starej iphone 6s?
    akorat jsem pred mesicem menil baterku, takze je fungl nova, jestli to cenu trochu ovlivni :)
    diky
    EFESH
    EFESH --- ---
    FREELA: Já už jich za těch par let nakoupil ...20? Všech možných typu. A odejdou všechny úplně stejně když jsou hodně namahany.
    FREELA
    FREELA --- ---
    Potrebuju novej nabijeci kabel k i6. Mam si zajit pro original nebo staci neco jako https://www.datart.cz/Datovy-Kabel-Lightning-CellFish-kozeny-kabel-Lightning-bila.html ?

Nejde mi o cenu, spis ze mam datart momentalne za rohem :)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Mozna hloupy dotaz, ale da se nejak pridat iOS nebo Mac device manualne do DEPu? Nasel jsem, ze se da, ale pouze iOS zarizeni a to pouze pres Apple Configurator a nasledne priradit v DEPu. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? Jako treba pridat rovnou dle SN a to v DEPu? Dekuji moc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    jsou to jen moznosti. Nemusi to byt reseni...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KOC256: Ok. Dík. Cesta k tomu byla sice trochu jiná, ale nakonec se to v mobilních datech dá nastavit. Tudy vede cestička: Nastavení > Mobilní data > Volby dat > Zapnout 4G > 1) Vypnuto 2) Hlas a data 3) Pouze data.
    Takže jsem nastavil "Pouze data", čímž jsem to doufám vyřešil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    O2 nema WiFi volání to tak vypadá...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    I kdyz se ted divam ze mam zapnute LTE i pro hlas, coz drive delalo problem. Tak mozna to uz (u nas v Ostrave) je OK. Ale je to jistota no...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    Telefon -> Wi-Fi hovory (pripadne: Mobilni data)
    Mobilni data -> VOlby dat -> Zapnout LTE
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PREPRESS: Takovou volbu tam ani nemám.

TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TLUSTEI: Eh, sorry za tapetu.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Nic z toho mi zruseni volani přes wi-fi nenabízí. LTE to nenašlo vůbec. Co s tím? Díky.

KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    to uz je za hubicku :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    nastavení ma fulltext.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KOC256: Dík. A kde to najdu, prosim tě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam