• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: No čekám ze to bude automaticky na cloudu, stejně jako normální knihy nebo hudba. Kabel sem nepoužil už hodně dlouho. Ale asi to s nim zkusím :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP: +
    pridal do iTunes a syncoval jsi potom? :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FLLIP: A mas Apple Music, nebo jsi to syncoval kabelem?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Mám ji tam označenou jako audioknihu, v iTunes je v záložce audioknihy, tj. Měla by se zobrazit v iBooks. Pokud to chápu dobře.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FLLIP: A nemáš ji v nakym albu bez názvu nebo tak něco?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Stáhnul jsem si audioknihu, přidal si ji do iTunes, ale v telefonu ji nikde nemůžu najít. V iBooks mám audio knihy prázdný... nevíte někdo jak na to?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRASEEEK: ted jsem to zrušil tak to otestuju..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SUBTITLES017: me se to taky deje... nekde na netu jsem vycetl, ze se musi zrusit automaticke casove pasmo... zatim jsem to netestoval...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Zrovna dneska jsem se o tom bavil s kolegou, ze se mu to delo a mi taky...

U neho klidne i rozpeti minut.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: když píšu zprávu, tak civím na klávesnici a nestíhám sledovat, jestli se nahoře vypsala nějaká odpověď.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    SUBTITLES017: Mě se to děje. Nejen při “rychlé” odpovědi, ale i normálně při otevřené aplikaci. Jen imes a jen při odpovědi hned. Ale zprávy se pak správně nezařadí nikdy
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    me taky.. nejdriv jsem si myslel, ze si kamarad dela prdel.. )

ale co me jeste prekvapilo, ze kdyz mam neci cislo napsane v adresari bez predvolby +420, tak mi imessage ten kontakt nenajde a zobrazuje mi tu konverzaci jako s cizim cislem.. kdyz to pak prepisu, tak se to srovna.. kua, to abych ted projel cely seznam a pozichroval to..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CROSS: to ze se mi objeví zprávy 2x se mi taky občas děje..
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: to se mi nestává, jak jsem psal, pozoruju to jen jako takovej okamžitej efekt pouze během konverzace z lockscreenu (z dashboardu nebo jak se to jmenuje), kdy je prakticky vyloučený, abych něco přehlíd, když na to civim. Přímo v iMessages třeba u nepřečtených zpráv se mi to neděje.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: Občas to trochu naštve, když čekáš na odpověď a nikdo neodpovídá, ani dokonce nepíše a pak zjistíš, že už odpověděl.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Jo, to je ono. iMessage. Ne WhatsApp.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SUBTITLES017: mně se to občas děje během konverzace, když reaguju na zprávu z lock screenu -- pak se občas nová příchozí objeví nad mojí nebo dvakrát. Po přechodu do iMessages se to ale srovná.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: mne se to děje dost často no (ale asi taky jen když jsou zprávy časově kousek od sebe). a jen v iMessage
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Když je to hodně blízko, tak někdy. Ale nevím, jestli to není spíš jenom u whatsappu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    neděje se vam někomu ze by se vam zprávy špatně řadily? ze i když vam člověk odepise, jeho zpráva se zaradi nad tu vaši?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam