• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SUBTITLES017: Ja mam pocit, ze minimalne neukazovalo blesk. Vibrovani si uz nepamatuji. Delal to snad jen jeden kablik.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MYJKA: zkousel jsem, nic.. a blblo ti to takhle stejne? tzn - telefon zavibruje, tvari se jako ze nabiji, ale nenabiji se?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SUBTITLES017: Zkus ocistit kablik a zkus ho tam zasunout i obracene. Mne to blblo a z nejakeho duvodu jen jedna strana.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRASEEEK: no taky me to napadlo.. koukal jsem a zadny bordel jsem tam nevidel (navic si rikam, že v tom pripade by se telefonu vubec nepripojil, ne?). Cistit jsem ale nezkousel, nemam tady stejne cim..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SUBTITLES017: cistit konektor si zkousel? koukni, jestli tam nemas bordel...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: resp abych nikoho neurazil - tady je to samej idiot bez ohledu na to, jaky ma kdo telefon..:-D kabel ale nema nikdo bohuzel.. no snad to domu vydrzim a doma to bude fungovat
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: nema nikdo.. tady je to samej androidi idiot.. :-D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: A nema ani nikdo z kolegu?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: jsem v praci a jiny nemam prave.. :( doufam, ze se nevybije, nez dorazim domu.. to me sere..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Zkus jinej kabel, zkus stejny kabel do zasuvky, ...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: dokonce i telefon ukazuje tu ikonu nabíjení jsem si teď všiml.. kdyz jsem cca 3 týdny zpátky kontroloval zdraví baterie, ukazovala cca 85 %.. nevim ty jo..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    před chvílí jsem strčil iphone 6s na nabíječku v práci (resp nabijim jen pres kabel pichnuty do notebooku) a telefon se nenabiji.. zavibruje, jakoze kabel registruje, v notebooku iphone vidím připojený, ale telefon se nenabiji.. zkoušel jsem restart a nic.. ze by baterka?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: tak to ten problém nevyresilo, děje se to pořád..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BINARY_PARANOIC: Oni jo. Ale divne, ze ani iMessages to neposune.
    AILAS
    AILAS --- ---
    BINARY_PARANOIC: Jo dá se to udělat i jinak, workaroundem. Ale pokud se někdo spolehne na metodu která ti hlásí změnu frame klávesnice a u smajliků to najednou nehlásí i když je jiný - stane se tohle. :-)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    AILAS: hmmm…ale třeba v Telegram.app to zprávy posouvá :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AILAS: To video je aktualni gui? To si radsi necham neoptimalizovanou tuhle. ;)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AILAS: Tvoje?
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: tohle je chyba Applu. Při změně klávesnice na smajliky neposílá iOS notifikaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam