• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VENIKA: ja vypnul mobil s 1% baterky. Zapnul a skocilo 49% najednou. Je pravda ze sem ho natvrdo vypnul pred pul rokem naposled. Ted se baterka chova normalne
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CHEWBACCA: Mam to stejne, ale u ip7. aktualizovala jsem v utery vecer, mezitim telefon vubec neresila a vcera vecer koukam, ze mi baterka klesa o procento kazdou minutu. Ukazuje to, ze 60% sezral Mail. Ostatni aplikace jsou max na 7%. Nastavila jsem stahovani mejlu manualne a je to vyrazne lepsi, ale furt se vybiji mnohem rychlejc. A se*e me to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA:
    a co to zere? vyuziti baterky v nastaveni...
    PELDA
    PELDA --- ---
    TIGU: Reset network settings pomohl. Diky!
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    CHEWBACCA: ne, to není normalní. Můžeš zkusit zkalibrovat baterku (např. https://www.appledystopia.com/how-to/calibrate-iphone-battery/). Mě to kdysi na čas pomohlo. Ale nejlepší bude záruční výměna baterky (třeba dají i celý nový telefon).
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Aha tak jsem vypnul mobil s 1%, zapnu ho a ukazuje 49%. To je taky normal ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Iphone SE po posledni aktualizaci. Vcera cesta metrem z cernaku na krizikovu cca 15 minut. Baterka na zacatku 65% behem cesty mazani fotek a po 15 minutach 20% baterky. Dneska prochazka cca 40 minut na zacatku 50% behem zoho minutovej telefonat. Jinak telefon v kapse. Po 40 munutach 1% baterky. Mobil starej 8 mesicu. Muj prvni iphone. Je to normalni ?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Nemuzes to nastavit, je to tak by default. Proste kazdy ma sve misto kam vidi pouze on, akorat limit velikosti je sdilenej.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OT_:
    bojím se, že když už tam budou kondomy a hodinky, tak že se tam piko už nevleze :(
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Může mi někdo prosím říct, jak je to s tím family účtem. Když si ho koupím, mohu ten prostor každému uživateli přidělit, že nevidí jinam, jen na ten svůj? Jde mi o data na iCloud drive.

Díky
    OT_
    OT_ --- ---
    ta kapsa je přece na piko
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    cibule :)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: jakože tak? :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KOC256: tak uz nejsme v 19. stoleti, ne? A navic, ja si nepripadam moc casto jako kovboj..)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIFKO:
    ta kapsa neni na kondomy ale na hodinky :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PIFKO: To jsem chtel napsat, jestli pri te mire se ti nevyplatej bezdratovy. :D
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIFKO: Ahoj,

mohu ti ho nabidnout za 176,- :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    ale je fakt divny, ze to zadny z tech cinanu neumi udelat funkcni..)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KOC256: protoze mam Airpody a ten kablik nosim v kapse u kalhot (v te male na kondomy:) - pro pripad, ze chci nekomu neco pustit nahlas.. a taky jsem to chtel do auta. Tam jsem prave koupil ten levnej z Ali, ale ani jeden nefacha..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIFKO:
    proc ten kablik nenechas u sluchatek?

jinak obcas jsem to videl na bazosi prodavat...
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    !! tak uz potreti jsem nekde vytratil ten zpropadeny kablik audio>lightning. Nejsem snad uplna lama, docela si na veci davam pozor, ale holt tahle mala zizala vzdy nekde vypadne.. A jelikoz furt nekam cestuji, tak bych jich potreboval tak 5ks.. a casem stejne zase nejake ztratim, takze jich nakonec za dobu, nez cela planeta prejde na komplet streamovaci rezim spotrebuji tak 10, ne-li vic.. :)

Nemate pls nekdo nejaky tip na (aspon o neco) levnejsi verzi? jako 280kc za takovou blbinu (vyrobni cena 5kc) je fakt ech.. je zvlastni, ze vetsina klasickych nabijecich kabelu pro iPhone, co jsem koupil na ebay, nebo Ali, tak funguje normalne, i pod iOS 11, ale kdyz jsem zkusil 2x koupit ten adapter audio>lightning od ruznych vyrobcu na ALI, tak ani jedna verze nefacha.. proste to ma Apple asi nejak vyreseny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam