• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GIINGGER: Nevim jaky ten rozdil ceny je se priznam, ale sel bych do novejsi verze. A to:

- o rok delsi support (pokud ho planujes mit dlouho)
    - lepsi prodejni cena (pokud ho chces po neake dobe prodat)
    - display je prej znat(ja mam X, kterej ma display jeste jinej, tak nemuzu osobne rict)
    - vykon, zrovna ted byl opravdu obrovsky skok ve vykonu (pristi generace takovy skok mit nebude), takze dele vse v pohode utahne
    - bezdratove nabijeni, podporuje standard QI, takze neni problem za dobrou cenu sehnat nabijecku a nabijet jen odlozenim je super a clovek o to mene musi resit baterku (to je fakt super pohodli)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Zdravim, prosimvas, myslite, ze rozdil mezi iP7 a 8 stoji za rozdil v cene? Dala jsem si je porovnat na strankach Applu a jediny odlisnosti co vidim jsou procesor, bezdratove nabijeni a pak nejaky drobnosti jako trochu jiny blesk u fotaku, coz jsou vsechno veci, ktere asi na vysledne pouzivani moc velky vliv mit nebudou. Je ten rozdil v procesorech nejak znatelny? A rozdil v displeji - 8 ma true tone, 7 ne. Je to nejaky zasadni rozdil co clovek pozna? Premyslim o prechodu z SE a zvazuju bud iP7 128GB nebo 8 s 64GB. Momentalne mam na tom SE 64GB a bohate mi to staci, mam pulku pameti volnou, takze 256GB mi prijde pro me potreby zbytecne moc - nepotrebuju na tom hrat nejaky super narocny hry ani koukat na filmy, chci rychle pracovni zarizeni s dobrym fotakem. Diky za nazory :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Tak jsem to včera kontroloval a je to jenom na tom ochranném skle. Takže koupím nové a prelepim. Hurá.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Dotaz na vás, kdo máte jak ip tak Android...

Na ip mi Siri nabízí aktualizaci kontaktů, co najde v mailu. Ale dělá to jen, když ten mail otevřu.

1) dá se někde nastavit, aby siri prošla všechny maily a ty kontakty aktualizovala automaticky?

2) je nějaká obdobná funkce i pro android?

Díky...
    AILAS
    AILAS --- ---
    FLLIP: nepřibližuje se spíš telefon k uchu? :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CHILDINTIME: Ale to by je nemela na tom novem telefonu.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MYJKA: no, musi mit bud zaplou iCloud Photo Library nebo mit fotky zahrnuty i iCloud zaloze (coz si nekdy lidi vypinaji, protoze maji na icloudu zdarma jenom 5gb a zaloha s fotkama fotkama se tam nevejde). Pokud nema ani jedno, tak jsou fotky jenom v telefonu. (Lze je prenest do pocitace pres kabel, kde se iphone tvari jako fotak).
    CROSS
    CROSS --- ---
    SCHWA: provozuju dvě nabíječky z Ikea, jednu nějakej starší model, jednu teď novej, co se u nás objevil v lednu, jak by řekl Přemek Podlaha, funguje to, konev šetří vodou. Co to dělá s baterkou nevim, ale že měli při poslední keynote na seznamu logo Ikea mě naplňuje mírnou důvěrou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    ale pravdou je, ze na 5s, 6s, 7 mi to pod uchem zustavalo rozsvicene (kdyz prisla notifikace) a u Xka, se mi to samo zhaslo... mozna nahoda, mozna iOS, ... kazdopadne me to prekvapilo, kdyz jsem delal jiz nacvicene gesto a ono to bylo jinak :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FLLIP: Hehehehehe...jak si hezky hledáš důvody proč jít do xka :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    me nefunguje, kdyz mi behem hovoru prisla notifikace. Jinak v defaultu jo...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Nějak mi nefunguje senzor přiblížení ucha k telefonu. Neděje se to někomu s ip7 a posledním iOS taky? Nebo je to na reklamaci? (Koupi X :) )
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CORNELA: To s tim nema nic spolecneho. Fotky jsou na cloudu. Dulezite je, ze uz mas zalohu na nove 7 a z ni se i prubezne delaji nove zalohy na icloud. (Minuly tyden jsem taky mazala a pred mesicem taky.)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CORNELA: V telefonu v nastavenich das resetovat a vymazat.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Kámoška tvrdí, že to bylo bez padu. Telefon ve futralu nepoškozený.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Ok, zkusím to vyfotit. Ale až večer.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Ahoj, pokud nema bouchnuty ramecek dokaze to autorizovany servis vymenit na zaruku. Posli mi do SZ par fotek zkusim poptat
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Asi tisíkrát probíraná otázka. Prasklina na skle iPhone SE v záruce. Kde byste to řešili? Praha.
    TIGU
    TIGU --- ---
    SCHWA: Jojo, podle ceny od nejdražší.
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    Ahoj, mate nekdo Qi bezdrat nabijecku k iPhone ? mam hledat ciste podle ceny? nebo si mam dat na neco specifickeho pozor? dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Razeni zprav...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam