• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VRBA86: A u hesla k emailu neni odkaz na obnoveni?
    VRBA86
    VRBA86 --- ---
    NIXX: Vzhledem k tomu ze mam si nepamatuje ani heslo do emailu to je dost naaarocny :l
    NIXX
    NIXX --- ---
    VRBA86: To heslo se dá obnovit :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    VACA: prý to dělá jen ios 11 takže to bude asi tím
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    KOC256: Všechno synchronizovane.. Teď jsem smazal pár videí a už to nehlásí, ale přijde mi divné, že systém potřebuje rezervu více než 10-15%, aby tuhle hlášku nezobrazoval..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: 1/ je cas ho obnovit dokud mas pristroj zivy...
    2/ vjed do nastaveni a tam je taky hlasitost. Tak to tam maxni.

BTW: pri vyberu sms zvuku normalne hraje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSHKA: A mas vsechno synchronizovane?
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Poslední dobou se mi při otevření galerie zobrazí hláška o nedostatku paměti, při tom mám 30 GB volného místa na iCloud a kolem 9 GB na telefonu, nevíte co s tím?
    VACA
    VACA --- ---
    KAZATELL: Jestli to spravne chapu, tak by se telefon mel zhroutit napr i pri zobrazeni komentaru pod clankem. Tam se ten znak totiz vyskytuje v jeho textove podobe. Dokonce jsem si ho zkopiroval a poslal sam sobe v poste prez nyx pro iOS. Nic se nestalo.
    Je to tedy hoax, kachna, nebo je to tim ze nejsem na inkriminovanem os11?

Do diskuze ho tu ale vkladat radeji nebudu, co kdyby... :D
    VRBA86
    VRBA86 --- ---
    Ahoj, mama ma problem s iphone4...kdyz ji prijde smska, tak ji nezapipa zadny upozorneni ani se neukaze zadna notifikace...v nastaveni je vsechno zapnuty.. jak tony tak bannery...nechce se mi jit cestou resetu, kvuli neznalosti hesla do appleid... :(
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    JYRKA: vidis, ani jsem si nevsiml :-) takove to "zpet" gesto mě dostalo, vyborne to je.
    hlavne me to ted celkove furt dostava a prekvapuje, pripadam si jak v budoucnosti. A to uzivam smartphony od dob prvnich symbianu, jsem si myslel kdovijak tomu nerozumim a ono to jde udelat uzivatelsky jak po masle.

to je prozření po letech, od rana si s tim hraju, uz jsem teda musel nabijet, tak moc to nechci dat z pazour
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    JYRKA: Hadam, ze asi ne... bude to stejne jako tady v autorizovanych servisech...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ahoj, pojedu do Drážďan do Apple Store. Jeden z cílů je vyměnit rozflákané Apple Watch za nové s tím doplatkem 8000. Udělají mi to na počkání?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Pozor na zlomyslné zprávy. Jeden znak dokáže vyřadit iPhone z provozu – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-pozor-na-zlomyslne-zpravy-jeden-znak-dokaze-vyradit-iphone-z-provozu.html
    Sem se divil proč mi přišlo několik zpráv od neznámých čísel a obsahem byl jen jeden symbol.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SZANDA: Tobe nevadi, ze nema tlacitko zpet? :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SZANDA: Gratuluji k "prozreni". :D
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Tak děkuji všem za rady "z před pár dny" ohledně přechodu z galaxy s8. Koupil jsem nakonec iph sedmičku 128GB a sakra práce, ten systém má tolik do sebe. Všechno funguje, gra i spiewa :-)
    to je úplně jiná uživatelská zkušenost, zatím se z toho vzpamatovávám jak obyčejné funkce smartphonu najednou dávají smysl
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    no jo ale já nemám PHOTOS APP :D. Bo LTSB Win 10 že... :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam