• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ja mam ted pujcenej iphone 5, u kteryho nevim, jestli mel menenou baterku, ale pokud jo, tak rozhodne dyl nez pred rokem, a i v –20 funguje naprosto spolehlive; volani, mapy s gps, permanentne pustena hudba, nic mu nevadi ani po dvou hodinach na mrazu. Jsem z toho uplne paf, protoze muj puvodni iphone 5 se vypinal odjakziva, i prvni zimu, co jsem ho mela.
    Rozdil je v tom, ze ten aktualni iphone je kupovanej v Rusku, neni mozny, ze sem dodavaj nejaky vylepseny kusy, protoze by si tu jinak iphone nikdo neporidil, vzhledem ke klimatickejm podminkam? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Proste uz ohrana pisnicka. Nevim jak jine stroje, ale IP vydrzi v mrazu tak max s rok starou baterkou. Pak je uz treba tomu pomahat (power bank, zahrivani ve vnitrni kapse a vytahovat jen kdyz je potreba, ...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    UNDERWORLD: Reklamuj.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA: Reklamuj. Ja takto vzdy dostal novou baterku/mobil.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Aspon jedna vyhoda toho skla na 8:)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    same here :) iP6 :) hold to bohuzel neni stroj do zimy no. Coz uplne radosti neprida, kdyz clovek potrebuje neco udelat a behem par minut to umre...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Tak moje 6tka se venku do 3-5 minut vypne i kdyz je plne nabita :(
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Na rok a kousek starým iP7 má přítelka teď docela problémy s baterkou, v zimě neplánovaně kolabuje a vydrží dost málo. Dle coconutBattery je na 71.7% po 573 cyklech. Je to v pohodě? Přemýšlel jsem o reklamaci. Mám šanci na úspěch?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    UNDERWORLD: A jakej?

Ja byla dnes venku cely den (9-15), nejtepleji bylo asi minus 10, a absolutne zadny problem
    Ani baterka nesla do kopru, chovala se jako normalne

Ip8..
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    kdyz je venku pod nulou iphone mi nenacte SIM. musim mobil treba nekolikrat vypnout a zapnout a stejne pise "zadna SIM". Teprve kdyz prijdu do mistnosti s pokojovou teplotou a mobil vypnu a zapnu tak to nacte SIM.
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    JAVESEU: Simku zkusim ale v SEcku bezi normal, no ty app zkusim nad rim sem taky premejslel, sit uz sem delal nekolikrat to neva ze se ztratej wifi, ale je fakt divny ze v tovaru je to v poho sit bezi a jak dam obnovit z icloudu tak se to zesere, zkusim ty app, protoze pred par dny to bylo uplne oksmaznu ty posledni app a uvidim, dik
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    BIGHEAD: Jak psal KOC256 určitě bych zkusil výměnu SIMkarty. No a pokud je to v "továru" v pořádku, tak bych po obnovení dat zkusil reset nastavní sítě (Nastavení > Obecné > Obnovit >Obnovit nastavení sítě (přijdeš o uložený Wifiny)). Pokud nepomůže je tu druhá varianta pokus omyl, tzn neobnovuj ze zálohy a instaluj jednotlivý aplikace po sobě, mohla by to teoreticky dělat některá z nich :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BIGHEAD:
    vymena sim, reklamace mobilu.
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    Zdar mam dotar nejak se mi na ip7 ztraci signal uz sem ho parkrat prehraval ale jak vymenim simku tak se ztrati signal, simku dam do SEcka a dobry kdyz dam zpet tak jen hleda a nic nevice cim by to mohlo bejt??? Kdyz je v tovaru tak signal v pohode
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOC256: Haha. Takovej coming out:-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    jasně chápu. Ale ono těch 30k nedáváš do CATERPILLAR mobilu :)
    A pokud ho používám na kole nebo jdu do deště, tak ten sáček raději snesu...

Ona tu je taky ta klauzuje, že je sice IP67 (či kolik), ale nevztahuje se na to záruka... :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SUBTITLES017: Už iP7 je vodotěsný, v podstatě ho v klidu můžeš opláchnout vodou nebo si sním házet v bazéně jako: https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/11/07/lana-rose-iphone-x/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: no rád bych to právě neřešil právě proto ze ten telefon stojí 30k a oni říkají, ze to vydrží..nechci cpát telefon do nějakého igelitoveho hnusu...:))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    je, ale chces to u telefonu za 35k nechat na tom melo by to tak byt?

Ja si ho v pripade ocekavani takove prihody davam do:
    Uzavíratelný ZIP sáček 4x6cm/40my - E-shop Rosma Obaly
    https://www.rosma-obaly.cz/zip-sacky-40my/uzaviratelny-zip-sacek-4x6cm-40my
    spravne velikosti.

Ale kdyz neocekavane zmoknu/propotim se/... tak zatim drzi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam