• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    BEEBLEBROX: pls, kde zjistím úroveň opotřebení baterky?

...jak to tady tak občas pročítám, tak jsem se zaměřila na výdrž mýhou founu a je pravda, že po roce užívání nového SE, se mi ta baterka najednou začala vybíjet stejnou rychlostí, jak mi říkali lidi okolo, stěží s founem společnýho fungování dáme 1,5 dne, pak už dobíjíme baterku oba :)....dřív to byla pohoda výdrž na 2-3 dny, ale já zas na tom nevisím furt...jo a souhlasím, že v těch -15 to vybíjení šlo rapidně rychleji, ale ještě se sám nevypínal.
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: Stáhni si Geekbench a budeš vědět hned
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: ja to zapnu abych to vyzkoušel.. pokud uvidím nějaký nárůst výkonu, půjdu si nechat vyměnit baterku.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Jinak ja sem zvedavej, kolik lidi si to zapne a po par vypnutich telefonu si to radsi zase vypnou.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SUBTITLES017: diky obena za odpoved
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRASEEEK: bude to az v 11.3... zatím je venku pouze beta myslím
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    TIGU: kde se to nastavuje? :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: Zase jako kdo muze rict, ze jejich produkt je fakt bomba a pritom nekecat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SPAULDING: tak to 100x radši o trochu pomalejší telefon...:-D
    TIGU
    TIGU --- ---
    SPAULDING: V novém iOS si můžeš zvolit Android mode. Naštěstí tam zatím není Samsung mode. Nerad bych aby lidem v okolí náhodně explodovaly telefony.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    SUBTITLES017: Zlatej droid, když máš špatnou baterku vypne se. :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    to je docela masakr.. srovnani rychlosti 6s pred vymenou baterie a po vymene baterie..

iPhone 6s Battery Replacement Performance Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=qCD_psdhCuU
    BOXY
    BOXY --- ---
    BOD1E: Osobně mám Xiaomi (10Ah) - používal jsem na 6s plus i iP7 a spokojenost. Nabíjí to 5,1V/2,1A, takže i celkem rychle, je kvalitně zpracovaná, myslím fajn poměr cena/výkon.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD1E: Osobní zkušenosti:
    1) není třeba mít extra velkou (a extra drahou), která je zbytečně těžká na denní nošení. Bohatě stačí 1-2x kapacita baterie a dávat nabít večer spolu s mobilem.
    2) velká má cenu jen, pokud se pohybuješ tam, kde není zdroj většinu dne, třeba na delší cesty vlakem nebo autobusem (i když dneska už mají USB sloty i tam).
    3) pozor na uložení v kapse - ničí se kabely - zejména pokud se otočí o 90% a vzpříčí (kabely jsou na kratší straně) při aktivním užívání mi vydržel kabel tak 2 měsíce. Nejlepší tvar by byl čtverec.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ahoj, asi hloupá otázka ale stejně se zeptám. Když kupuji powerbanku, je úplně jedno jakou vezmu, nebo si mám dát na něco pozor, aby už tak těžce zkoušená baterie mého IP6 nedostala při nabíjení ještě větší ránu?

Celkem se mi líbí Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2, popř. 5000mAh varianta.

Předem díky za každou odpověď.
    TIGU
    TIGU --- ---
    STRONGPAJDA: Je to dělané tak, aby to nešlo bez toho apple ID a hesla rozběhat. Má to zabránit krádežím. Telefon je uzamčený a bez znalosti této kombinace je z něj cihlička. Restore nepomůže. Ten systém nebude fungovat bez aktivace. Alternativní systém tam nedáš a HW identifikátor je uložený s Apple ID na serverech apple.

Ano, v jedné konkrétní verzi iOS byla díra, která to umožnila obejít. Ale tu už Apple stejně nedovolí na ten telefon nainstalovat (nepodepíše ji).

Takže ne, nejde to rozběhat. Pokud je telefon smazaný a není tam kontakt, tak je opravdu nejlepší řešení to odnést na policii. Ti to možná maj nahlášený a mohlo by se to teoreticky majiteli vrátit.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    STRONGPAJDA: asi bych ho odnesla na policii..
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    STRONGPAJDA: kontaktní info na majitele jsem nenašel:( medical ID na iphone 4 nejspíš ještě nefungoval. Aktuálně je iPhone podle všeho v lost and erase modu. Je šance jej z tohoto módu dostat a používat telefon jako mp3 přehrávač nebo navigaci?

předpokládám že ne, ale kdyby náhodou... dík
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    PREPRESS: Telefon neni muj;-( nasel jsem ho
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    ONDRA_99: Telefon je prave v tovarnim nastaveni. Ukaze se jen hlaska pro prihlaseni id a heslem, ktere telefon zablokovali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam