• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    STRONGPAJDA: kontaktní info na majitele jsem nenašel:( medical ID na iphone 4 nejspíš ještě nefungoval. Aktuálně je iPhone podle všeho v lost and erase modu. Je šance jej z tohoto módu dostat a používat telefon jako mp3 přehrávač nebo navigaci?

předpokládám že ne, ale kdyby náhodou... dík
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    PREPRESS: Telefon neni muj;-( nasel jsem ho
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    ONDRA_99: Telefon je prave v tovarnim nastaveni. Ukaze se jen hlaska pro prihlaseni id a heslem, ktere telefon zablokovali...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    STRONGPAJDA: zkus kouknout na medical ID, tam by kontakt byt hohl
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    STRONGPAJDA: Neukazuje se ti tam kontakt neaky?
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Ahoj nasel jsem iphone 4 nebo 4s. Vypada, ze je v tovarnim nastaveni, ale kdyz ho chci zapnout/spustit, vyskoci mi tam hlaska o apple id a heslu, ktere tento telefon zablokovali/smazali nebo tak nejak.
    Je sance iphone zprovoznit, nebo nejak kontaktovat puvodniho majitele? Dopoledne sem muzu prihodit foto... dik za rady
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: Taky (opravte mne, jestli se pletu) je baterka nejnachylnejsi vec v tom telefonu. A v podstate principielne udelala nejmensi pokrok za ty roky (vuci treba vykonu cpu, velikosti pameti, ...).
    TIGU
    TIGU --- ---
    Mě to vždy přišlo s baterkama dost jako sportka. Jednou vydrží baterka 7 let s 80-90% kapacity a vše v poho, jindy rok a začíná se v zimě vypínat. Vždy stejné zacházení a česká distribuce. Třeba 5S se mi začalo vypínát v zimě až pátou zimu.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    iPhone SE comame ve firme v teto zima umira az des (v rozmeřzi mezi 20-60% baterky) muj soukr iPhone 8plus to ustava v pohode
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ja mam ted pujcenej iphone 5, u kteryho nevim, jestli mel menenou baterku, ale pokud jo, tak rozhodne dyl nez pred rokem, a i v –20 funguje naprosto spolehlive; volani, mapy s gps, permanentne pustena hudba, nic mu nevadi ani po dvou hodinach na mrazu. Jsem z toho uplne paf, protoze muj puvodni iphone 5 se vypinal odjakziva, i prvni zimu, co jsem ho mela.
    Rozdil je v tom, ze ten aktualni iphone je kupovanej v Rusku, neni mozny, ze sem dodavaj nejaky vylepseny kusy, protoze by si tu jinak iphone nikdo neporidil, vzhledem ke klimatickejm podminkam? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Proste uz ohrana pisnicka. Nevim jak jine stroje, ale IP vydrzi v mrazu tak max s rok starou baterkou. Pak je uz treba tomu pomahat (power bank, zahrivani ve vnitrni kapse a vytahovat jen kdyz je potreba, ...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    UNDERWORLD: Reklamuj.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA: Reklamuj. Ja takto vzdy dostal novou baterku/mobil.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Aspon jedna vyhoda toho skla na 8:)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    same here :) iP6 :) hold to bohuzel neni stroj do zimy no. Coz uplne radosti neprida, kdyz clovek potrebuje neco udelat a behem par minut to umre...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Tak moje 6tka se venku do 3-5 minut vypne i kdyz je plne nabita :(
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Na rok a kousek starým iP7 má přítelka teď docela problémy s baterkou, v zimě neplánovaně kolabuje a vydrží dost málo. Dle coconutBattery je na 71.7% po 573 cyklech. Je to v pohodě? Přemýšlel jsem o reklamaci. Mám šanci na úspěch?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    UNDERWORLD: A jakej?

Ja byla dnes venku cely den (9-15), nejtepleji bylo asi minus 10, a absolutne zadny problem
    Ani baterka nesla do kopru, chovala se jako normalne

Ip8..
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    kdyz je venku pod nulou iphone mi nenacte SIM. musim mobil treba nekolikrat vypnout a zapnout a stejne pise "zadna SIM". Teprve kdyz prijdu do mistnosti s pokojovou teplotou a mobil vypnu a zapnu tak to nacte SIM.
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    JAVESEU: Simku zkusim ale v SEcku bezi normal, no ty app zkusim nad rim sem taky premejslel, sit uz sem delal nekolikrat to neva ze se ztratej wifi, ale je fakt divny ze v tovaru je to v poho sit bezi a jak dam obnovit z icloudu tak se to zesere, zkusim ty app, protoze pred par dny to bylo uplne oksmaznu ty posledni app a uvidim, dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam