• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HAVANA: treba ja. jednak se mi nelibi design a ovladani, jednak spotify mluvi s Alexou od Amazonu a jednak mam rodinny ucet a deti pouzivaji Androidy.
    neni zadny duvod mit Apple Music
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SEMINKO: Jen pro zajímavost...proč někdo s iphonem používá spotify a ne apple music?
    SEMINKO
    SEMINKO --- ---
    Zdravim, nevim, jestli to sem uplne patri.. Na iphonu mam ucet na Spotify a odjizdim do konce roku do Britanie. Jak to udelat abych ho i tam mohla pouzivat? Mam ted od operatora premiovou verzi a i tam si ji hodlam prodlouzit, ale minuly ucet, ktery jsem si prave v britanii vytvorila, mi po dvou tydnech v cechach napsal, ze ho uz dele v zahranici nemuzu pouzivat. Dekuji za rady
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    FLLIP: Diky za info, zavolam jim at si pro neho prijdou. I mi obcas divne zavibruje, takove to klepnuti kdyz neco aktualizuju. Jenom to nevim jak prokazat, kdyz to udela treba 1-2x denne.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Po roce a něco s Airpodama taková nemilá věc: jedno ze sluchátek (levý) ne vždycky přesně dosedne na kontakty v pouzdře. Důsledek: nejenom, že se nenabije, ale po zavření pouzdra nabude sluchátko dojmu, že je v uchu, a celou dobu je teda připojený k telefonu a čeká na data. Takže po pár hodinách ho vyndám z pouzdra, strčim do ucha a tadadadada, je vybitý. (Teď, když jsem na to přišel, si ověřuju, že dosedlo, ale k těm kontaktům se nedá nijak dostat, takže předpokládám, že časem se to bude zhoršovat.)

Asi nic, na co by se přišlo při konstrukci a návrhu sluchátek i pouzdra, ale dělá to trošku dojem kurvítka. ;–]
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MYJKA: Já kuli prachu pod čočkou reklamoval kdysi iP5 a neměli s tím problém, obratem sem dostal novej kus.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Myslite, ze uspeje reklamace Xka, kvuli prachu pod sklem fotaku? I pod prednim mam jedno zrnko i pod jednim zadnim, primo uprostred. Nemel by byt tenhle telefon prachuvzdorny? Mam ho necele 3m a teda, celkem me to stve. Nepohybuji se v prasnem prostredi, jsem na materske doma a telefon nosim v samostatne kapse v bunde nebo v kabelce.
    FTN
    FTN --- ---
    Ví někdo datum toho březnového eventu, jestli bude?
    DUKED
    DUKED --- ---
    iphone 6, 40 mesicu

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SUBTITLES017: 7 asi 5-6 mesicu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TOMMY_: co mas a jak je to staré?:)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    uuff

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    EFESH: hm tak to zabralo, resp. nahledy se zaktualizovaly. Sice to neni optimalni reseni, ale lepsi jak dratem do oka :P
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: potrebuju nahlasit pojistnou udalost a nerad bych u toho udelal nejakou chybu ;)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Resili jste nekdo pojistnou udalost na iPhone pojistenej pres INSIA? Kdyztak posta. Diiky
    EFESH
    EFESH --- ---
    HOLAKAC: nastaveni nevim, ale tenhle druh resetu (jiny, nez ten obvykly), mi vetsinou aspon ty nahledy obnovi

[ EFESH @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Nevite kde/jak se resi zobrazeni aplikace v ramci bezicich aplikaci ? (po dvojkliku home buttonu) U prohlizece tam mam nejakou starou stranku kde jsem byl pred sto lety, obdobne u fotek. Nejradsi bych tam mel logo aplikace, at je na prvni pohled jasny o co jde. Aktualizace app na pozadi mam zaple.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MUXX: jo to by mohlo být tim.. uvidím co mi to ukáže za pár dní
    MUXX
    MUXX --- ---
    SUBTITLES017: Ja ten prehled mam i v neplaceny.
    Imho je potreba parkrat nabit baterku na 100% aby ta apka rozumne neco ukazala. Kdyz jsem nabijel jenom na 70-80% tak mi ukazovala taky nejaky divoky cisla.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BEEBLEBROX: na tento přehled máš zaplacenou pro verzi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam