• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Nebyla toto jen student keynote? Myslim si, ze ano... proto nikde nebyl ani prenos.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Vážení, dají se VR brýle používat v kombinaci s běžnými aplikacemi jako jsou Pages nebo jen se speciálními VR aplikacemi? Rád bych ty brýle používal společně s bluetooth klávesnicí ke psaní článků při cestě vlakem, letadlem atd., aby mi při práci nikdo nekoukal přes rameno. Zkoušel jste to někdo? Díky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Predstavili dneska vubec beco zajimaveho?
    Zahledl jsem jen ten iPad kde na LSA to hejtili a oslavovaly to jen novinky.cz.

SE2 Nic?
    Nabijecka Nic?
    Maly iPad Nic?
    iPhone X RED Nic?
    SEMINKO
    SEMINKO --- ---
    Aha tak ted jsem se na Letem svetem applem docetla ze nejsem jedina, tak snad staci vyckat az to opravi
    SEMINKO
    SEMINKO --- ---
    Zdravim, jdu sem zase s otazeckou.. Pred chvili tu na me zacala vyskakovat hlaska "The iTunes Store is unable to process purchases at this time", aniz bych nekde neco nakupovala nebo stahovala. Mam iphone 7. Nasla jsem si na apple support navod jak by se to melo vyresit, tzn odhlasit se z itunes a app storu a prihlasit znovu. A ted se samozrejme prihlasit nemuzu Nestalo se vam to nekomu? Muze to byt tim, ze jeste nemam aktualizovano na ios 11? Diky
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KAFES: Mohl bys to trochu rozepsat? Poptava dva vyvojare nebo nekoho, kdo umi oboje? Neco jako LetGo je popisek projektu? Pozadovane zkusenosti a nejaka platova nabidka by nebyla?
    KAFES
    KAFES --- ---
    Kamarád poprava iOS a android vývojáře, chtěl by něco jako LetGo? Kdybyste mel někdo zájem pls pošta? Dekuju
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NATURALPLAST: Jenom když ty zprávy jdou rychle po sobě.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SHARK: Ja spis nechapu proc se to deje. Jelikoz to postihuje jenom nekoho a hlavne uplne nahodne.
    SHARK
    SHARK --- ---
    SUBTITLES017: Jj u me v mekovi taky ok
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SHARK: jj.. zprávy na hodinkách i na macu jsou ok.. dělá mi to taky jen iP
    SHARK
    SHARK --- ---
    Mam aw a radi se mi spatne, polovicke nema aw a taky se ji radi spatne.
    Nicmene zpravy na mejch hodinkach jsou razeny dobre
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Mně osobně pomohlo, když jsem vypnul a zapnul iMess plus ještě vypnul a zapnul automatickou snychronizaci data a času...
    SENIN
    SENIN --- ---
    SUBTITLES017: taky nám to řadí špatně a AW nemáme nikdo z kolegů.
    SENIN
    SENIN --- ---
    KOC256: mum a bohužel není :(
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    COWBOY: Tak to by snad měl bejt jeho problém, ne muj :) ale jestli je toho plnej net, tak to snad odstraněj
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: mám iPhone 6, iOS 11.2.6 (poslední), nemám AW a taky se mi blbě řadí iMessage
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HERKULES: Je otázka, jestli to tak má nastavené i ten, co od koho ty zprávy chodí.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Dcera nemá AW a taky jí to dělá.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HERKULES: hm.. no jsou toho plné internety, nezbývá než doufat, že tuhle srandu apple co nejdřív vyřeší..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam