• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUXX
    MUXX --- ---
    FTN: Z ceho je ten vypis?
    FTN
    FTN --- ---
    Vintage okénko:

Poslední měsíce jsem fungoval s telefonem co měl 409 mAh. Po výměně baterie vydrží snad tři dny, večer mám obvykle 70 - 80% plno. :)

ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jeste tedy zkusím toto, můj telefon je ve velkém zaprahu v těžkých podmínkách.
    Třeba pomůže
    Neslyšíte volajícího? Pomůže tyčinka na čištění úší a líh
    https://jablickar.cz/neslysite-volajiciho-pomuze-tycinka-na-cisteni-usi-a-lih/
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ja se moc omlouvám, vim ze to tu bylo 1000x, ale kde je nějaký ten servis na který je spoleh? Po dobu opravy dávají nový telefon?
    Resp. Ani ne tak servis jako spis kde mohu reklamovat.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: diky, to sice nemelo valneho vysledku, ale primelo me to nespolehat na nyxi vsevedoucnost a podivat se i na jiny weby. A obejdu se bez uprgadu :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Prave ze mám, slyšel jsem v pohodě ale najednou je to strašně potichu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    pokud neslysis nikoho a hlasitost (pri hovoru, ne tu kdyz hovor neprobiha) mas naplno, tak reklamace
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Prosím o radu. iPhone 7, při hovorech druhou stranu skoro neslysim, hlasitost mám má plno, pokud mám hlasitý odposlech je to lepší, netušíte někdo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: A co hledat “rychlost” nebo “zpomaleni” :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    GEGI: omlouvam se za preklepy.. na konci ma byt "na hledani"
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, necetla jsem to tu nejakou dobu a zajimala by me reakce 5s na posledni aktualizaci systemu - zatim jsem z 10 nesla dal (na zacatku byla spousta zprav i zpomaleni atd) ale ted uz bych tomu dala sanci, jestli to funguje dobre. Rada bych si to vyfiltrovala, ale 5s je moc kratky retezec na jledani :) diky predem za nazory.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JYRKA: To jsem se díval. Vždy, když přijde upozorně na sms, tak je tam rovnou uveden kontakt. na WhatsApp přijde jenom prosté upozornění, že někdo napsal.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA: Ten mobil me naposledy rozpoznal. Pak lezi hodinu na stole a kdyz ho vezmu do ruky tak hned toto.

Jak jsem psal. Vim co je normalni mam ho pul roku. Toto vidim od posledni aktualizace, jak kdyby se FID resetoval...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: jj.. to je jak když několikrát nepozná otisk prstu.. proste se musí zadat kod a az potom se opět "zprovozni" odemceni pomocí otisku(při dalším odemykání).. s face id to podle me bude úplně stejně.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    KOC256: je tam několik pokusů tuším 5 (stejně jako u touchID) pak se to přepne do toho co popisuješ. btw. Kdy to zkoušíš? Po ránu po kalbě? Se nediv :D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    COWBOY: Podivej se dolu na ty nahledy.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JYRKA: Tam jsem vyzkoušel vsechno, ale jakmile mi přijde upozornění, tak je tam vždy kontakt. Ne jako u WhatsApp.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Tohle je imo poprvé, co tě to nerozpozná. Když už tě to nepozná několikrát za sebou, tak už to Face ID vzdá a už se o to ani nepokouší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Takto to vypada kdy me nerozpozna...

KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA: Tak iPX mam pul roku. Kdyby to byla standardni situace tak se neptam. Ale i tak si nemyslim ze to je to same. Tu se pise o aktivaci ne o nerozpoznani.

I tak diky za snahu...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam