• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FREELA
    FREELA --- ---
    Super feature... odeslo mi HOME tlacitko (pul roku po "domaci" vymene displeje) a tak jsem si udelal virtualni
    EFESH
    EFESH --- ---
    MEDDOG:neni to tohle?

to remove the white dot--go to settings--general--scroll down to accessibility and turn off "assistivetouch". problem solved!

MEDDOG
    MEDDOG --- ---
    Ahoj, muže mi někdo poradit co je ta tečka v levém rohu?

DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    COLBEN: Mam uplne stejny problem. Original kabel nenabiji, neoriginal jo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZMĚNA VE WEBOVÉ VERZI ICLOUD PHOTO JSOU JEN K "LEPŠÍMU"...

1/ nesmyslné přihlašovaní s krokem navíc
    - vybrat mail -> pak se objeví pole pro heslo
    - napsat heslo

2/ přestalo fungovat multioznačování fotek. Teda to s Ctrl a klikáním...

zOMG...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW. Nepozorujete nejake zhorseni chovani displaye co je tepleji a ostrejsi slunko? Nekdy se mi jas stahne na minimum kdyz je silne svetlo, horsi rozpoznani face id...
    Spise takove drobnosti kterych si pozornejsi jedinec vsimne no...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KULHY: Asi se seklo diktovani, ktere pouzivam v aute. Diktuji maily, sms, ...

Hey siri nepouzivam, mam mozna dokonce vypnute. Zadna nova app... vyresil jsem “vyhozeni” vsech app.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KOC256: njm nějaká nová app co jí podporuje? Nebo nějaký zmrvený Hey Siri? Vypnout Siri a restart a pak ji zas zapnout třeba?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak sice vim. Ale co ji pouzivalo nevim...

KOC256
    KOC256 --- ---
    KULHY: Jo to mi nedoslo. Pravda. Diky...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Jak zjistit, ktera appka mi generuje teplo?
    KULHY
    KULHY --- ---
    KOC256: Tak nějaká nestandardní zátěž a žraní baterky se dá celkem dobře vyčíst z Nastaevní>baterie
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Da se nejak zjistit, ktery proces mi zere iphon. Dneska je vyrazne teplejsi a baterka mi celkem mizi. V Lirium jsem to nenasel.

KOC256
    KOC256 --- ---
    COLBEN: No nemas ten origo treba osuchtlany, nebo zkorodovany. Jinak pokud ti kabel dojebal ip tak pak vymenit ho.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    MUXX: nezkousel, dik
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    KOC256: co mi maji vymenit? ja mam origo kabel... uz jsem zpet a toho neorigo jsem se zbavil. a nabiji to.. jen mi jde o to jestli vodivost toho konektoru muzu nejak vylepsit. ale asi ten konektor postrikam necim takovym https://www.druchema.cz/z179-kontaktol
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COLBEN:
    zajdi si vymenit origo - vymeni zadarmo na miste.
    pripadne reklamace a nemusis rikat ze jsi nabijel neorigo...
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    COLBEN: samozrejme ten neorigo kabel uz nehodlam pouzivat...
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    ahoj, mam iphone se a koupil jsem si neorigo nabijeci kabel a pak jsem nabijel tri tejdny jen s nim. za nasledek to melo, ze iphone sel blbe nabijet s tim neorigo kabelem a origo kabelama (zkouseno vice kabelu) nesel vubec. ted se nejak rozmyslel a prestal jit nabijet tim neorigo kabelem, a nabiji origi kabelem znovu. ale obcas si tak trosku zacykluje (treba 5x si zavrni, nabito/nenabito). da se tomu konektoru nejak pomoci, treba ho nastrikat nejakym pripravkem, aby lip vodil nebo tak neco? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam