• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: To mám takhle.

KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Nastaveni -> oznameni -> oznameni v aplikaci
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Takhle to nikde nemám.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KOC256: OK, díky. Je v záruce, tak ho budu reklamovat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: zkus to změnit přímo v nastaveni Watsapp (nastavení/whatsapp/oznámení/zobrazovat náhledy)

COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: No teď mi to začalo psát na display jméno kontaktu, který mi píše. Což ta minulá nedělala. Ta uměla napsat jenom “oznámení” nebo něco takového.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOCKINEZ:
    pri priblizeni mobili k uchu by mel mobil zhasnout.

pokud se to nedeje tak je nekde error
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUBTITLES017: ne, mám je tam furt. A vždycky jsem měl, i s minulým iPhone 5C, jen doteď to nedělalo problémy.

Podezřívám poslední aktualizaci fw až dvě dozadu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DOCKINEZ: no ty ikony by měl automaticky zmizet, jakmile přiložis telefon k uchu, ne? nemáš něco s tím cidlem, které tohle detekuje?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar, mám neskutečně otravnej trabl během telefonování. iPhony už používám skoro tři roky, ale až posledních pár týdnů se mi stává, že během hovoru furt zapínám mute a hlasitý odposlech. Je to neskutečně otravné a nechápu, čím to je - volám furt stejně a doteď s tím problémy nebyly.

Nejdou ty posraný ikony, který v 99% případů stejně nepoužívám, nějak by default vypnout/schovat/whatever? Děkuji.

iPhone 5SE, nejnovější FW.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    Jak starou verzi jsi mělo. Já aktualizuji postupně a nepamatuji si, kdy naposledy to něco výrazně změnilo...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Aktualizoval jsem si WhatsApp. Je sance se vrátit k minulé verzi?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Supr, bylo to ono. Díky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Tak uz jen z principu. Blacklist je bezne delanej tak, aby dana osoba nevedela, ze na nem je. Takze to ze tam neco vidi ona, znamena, ze to ma ona neak nastavene.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Tohle zní zajímavě, ale to by musela mít ona. Takže je to vlastně obráceně. :-)
    Zjístím, až ji uvidím a dám vědět.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: swipe pres zpravu zprava doleva (jako když chces smazat zpravu) a “skryt upozorneni” to asi neni co?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KOC256: tak ani vypnuti 4G pro hlas nepomohlo... :(
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Tohle jsem viděl. Nikde to nerušit nastavené nemám. Zpráva mi normálně přijde a ohlásí se.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    necetl jsem ale google...

Moon icon in iMessage - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/6575556
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mám na Vás kolegové dotaz.
    Byl jsem nařčen kolegyní z práce, že jsem si ji dal na "black list" nebo něco podobného. Když mi pošle imessages, tak se jí u té mé zprávy objeví šedý půlměsíček. Když jí naopak pošlu zprávu já, tak se jí tam objeví modrobílý měsíček. napadá Vás někoho, čím by to mohlo být?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam