• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VFISA
    VFISA --- ---
    JUNGLER: Tak si kup shit display z aliexpressu a výměn si to sám, ne? Já už jsem takhle měnil 3x na svým hike iPad mini.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JUNGLER: já prodával ve stejné konfiguraci s prasklým displejem, takže se dal používat a ten sem prodal za 3000 se veškerým příslušenstvím. Na díly to nemá moc smysl, ale je možné že to někdo koupí a až pak bude zjiťovat že se s tím nedá nice dělat. Ale s cenou bych nepočítal v tomto případě víc jak 1000. Koupit se dá za 6K a výměna displeje stojí 5K, takže bych to moc neviděl
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: tak po návštěvě servisu jsem zjistil, že je v hajzlu dotykový panel a je prý nutno vyměnit s celým displejem :/ ač ten ukazuje fajnově. Oprava za hromadu tisícovek. Napadá mě tedy... je reálný takovej iPad prodat alespon na náhradní díly? Dostanu z něj víc než 500 který budu muset zaplatit v tom servisu za diagnostiku a nebo jim ho mám prostě nechat?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DAVYKING_CZ: za mne je top Line.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ:
    co je samolepka?
    pokud to je nejaky ten novy smajlik, tak ty vypinam hned v kazdem IM...
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: to rozhraní je právě super. A my se naučili používat samolepky. Tam si je totiž můžeš vytvářet jednoduše sám. Blbost ale hodně potěší :-DDD
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ:
    Ale to rozhrani bohuzel hodne kulha...

Ale je to o preferencich.

Ano velka slabina WA je to, ze je striktne spjata s mobilem... Ale tak mam ho u sebe no, takze OK. Ale nemam na tabletu. Na PC jen pokud je dostupny mobil atd... No ale FB to asi nebude menit kdyz ma svuj messenger ze? :(
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: mám tam desítky kontaktů. Jeho hlavní výhoda je, že souběžně může běžet na x zařízeních a synchronizuje se.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    DOCKINEZ: taky jsem s tím měl problém.. spadnul mi trochu na zem a proximity senzor od té doby nebyl úplně 100%, s iOS11 se to pak ještě zhoršilo, takže šel do šuplíku :D
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Diky
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Kouknu na to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Jiny messenger. Ultra dba na bezpecnost. No mi se moc nelibi ale jsou lide co ho preferuji.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: To neznám.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Leda bys mel plnou zalohu vcetne app na itunes. Jinak nevim jak.
    Telegram ale umi to co chces...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Takže vrátit se k té původní verzi už nejde?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: No ted jsem to zkusil taky. Nevim mno...

Pokud se jedna o omezeny seznam milenek tak leda si je pojmenovat Franta, Karel, ... ;)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: To jsem posilal jako první.

KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: To mas ve WA. Ale v tom globalnim muzes rolovat dolu k WA.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: A primo u whatsapp?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam