• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KABIS
    KABIS --- ---
    BOD1E: Pardon, sice v zasade naplava, ale evidentne uz Pragocentrik... Praha )
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KABIS: V které části naši krásné vlasti se má ten servis nacházet?
    KABIS
    KABIS --- ---
    Ranko, mam dotaz, holcine ze zahranici co tu je na chvili na navsteve prestal iphon zrat simku (nenacte ani moji, jeji simka v mym telefonu facha). Mozna to bude mit co docineni s predevcerejsi bourkou, kdy telefon trosku zmokl, prestalo to fungovat vcera z niceho nic. Nevite o nejakym rozumnym (idealne rychlym a levnym) servisu/nekom, kdo by se na to mohl podivat? Predem dik.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: měl jsem setting odsunutý někam na třetí stranu, ale sralo mě to. Takhle z hlavy ani neřeknu, proč do nich furt lezu (asi jako BOD1E koukám na baterku, na mobilní data a pod.), ale prostě praktickej pokus ukázal, že to je furt něco.

Naopak bankovní aplikace a doplňky k hodinkám (Auto Sleep, Heart Watch, Activity++) jsou zastrčený, protože na ně kouknu tak jednou za den, nebo je pouštim z notifikace. Prominentní Appstore mě teda taky trochu překvapuje, ale holt každej to má jinak. ;–]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: Tak ja to mam taky na plose, ale spise ze zvyku. Aktualizuji vetsinou doma vecer z wifi a asi by to nemuselo byt kazdy den a do nastaveni chodim asi mene casto nez do banky nebo do nejake hry.

Spise mi to prislo usmevne, kdyz se nad tim zamyslim...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: V nastavení kde co - nejčastěji se dívám co mi tak strašně žere baterku :) V App Store pátrám po nových aplikacích a aktualizacích těch stávajících.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: A co tam?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: Protože tam lezu co chvíli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je zajimave jak si casto zaslouzi samostatne policko homescreeny Settings a App store. A pritom takova blbost...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: Nejsi dobry pozorovatel :). Ja ho vidim 5x vcetne tveho prispevku a nekde jsem videl i b.nyx ale ted v rychlosti nevidim.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Tak jo

VACA
    VACA --- ---
    VACA: Ale protoze ja jedu na archaickym telefonu a zrovatak iOS, tak za nedilnou soucast home screen povazuju i ten GO launcher. Kterej uz se, sakra, neda nikde stahnout. Chtel sem si ho dat to toho staryho ipad mini abych mel stejne prostredi. Grrr :(

Jinak jo, mam tam narozdil od zdejsiho standartu hodne obrazovek/stranek... Ale ja moc nepouzivam ty slozky sem linej se dokopat k tomu to nejak roztridit... ale ja vlastne ani moc nelistuju tema screenana, to hlavni mam na home a v launcheru, zbytek spoustim prez hledani... Samozrejme skala app odpadu co se nepouziva, to k iPhone proste patri :D

VACA
    VACA --- ---
    KOC256: Moje skromna home si drzi v podstate nemenou konzistenci uz radu let.

HERKULES
    HERKULES --- ---
    ALI: Už asi rok :)) je na to tady klub. Ale docela to vázne ...
    ALI
    ALI --- ---
    HERKULES: neco takovyho se chysta? to bude tak za pet let ne?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BOD1E: Já čekám, až bude ten novej (dokonalej) klient. Současnej mám sic na hlavní stránce, ale ve složce :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: To jsem se ještě nenaučil. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Ja se naucil delat pravidla a ty tisice neprectenych, ktere ani cist nechci mam tam :)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam