• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EX_ESKADR: No to nebyl pokus o uklidneni. Na "SE2" nekteri uz cekaji 2 roky :D
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    BINARY_PARANOIC:
    ONDRA_99: ok, ok ..pockam. Dik za pokus o uklidneni
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    FLLIP: Úplně to vyzkoušený nemám, ale mám pocit, že to moc nezvládá, ale to bude asi obecný problém Qi nabíjení a dobíjení přes USB v autě.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EX_ESKADR: Tak predpokladane specifikace nastupce se pisou uz od vydani SE.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    EX_ESKADR: na netu se toho válí… :) Zrovna o SE2 mnoho alespoň trochu důvěryhodných zpráv není, nemýlím-li se.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    FLLIP: na netu se vali predpokladany specky, mi stacilo. Samozrejme pockam, ale vubec nic necekam
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: iPad 2 retinu nemá, první s retinou je new iPad což je v podstatě trojka
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    EX_ESKADR: Počkej, oni představili SE2? Jak jsi na to přišel?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Co jsem koukal na predstaveny parametry SE2, tak opravdu nevidim duvod proc prechazet z SE1. Konfigurace SE2 me vylozene nasrala, navic bez jacka na sluchatka, Nic pro me

radsi pudu do Xka
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    ja mam iPad 2 (prvni retina) a ten uz je zalostne pomaly... teda proti iphonu :) jinak na to webovani a trak OK. Uvazoval jsem si koupit iPad 4 mini, ale prijde mi ze to je posun jen o dve verze procesoru a tak asi zbytecne vyhozenych 6000+ za bazarovou verzi no :(
    CROSS
    CROSS --- ---
    cokoli „Mini“ bych od Apple nečekal ;–]
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jo iPad Mini me taky mrzi, sice na nej necekam urgentne, pac mne ta verze 4 zatim na moji praci staci, ale az budu nahrazovat, tak bych radsi mini velikost taky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    souhlas ale je fer to rict... :)

I kdyz na nastupce se ceka dva roky :)
    Stejne jako ja cekam marne na nastupce iPadu mini :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak pokud vylozene trva na tomhle tvaru/velikosti a nechce cekat do rijna (kdyz se mozna predstavi nastupce)...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    On i SE je vybehovy kousek... jestli to neni krok zpatky no...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ONDRA_99: právě takové se už nejspíš nikd neseženou.

Díky za radu s tím SE.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    7FLAMES: Na tu Nilkin jsem se dival, tak dik za referenci. Ta Baseus zvládá nabíjet při navigaci? Nebo jde baterie impresí nabíjení dolu?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    THE_BALROG: No tak 5S uz se nevyrabi ne? Takze jako na novy by jsi narazil asi jen kdyz by nekomu nahodou zbyl na skladu tak dlouho.

A osobne bych sel v tomhle pripade rovnou do SE, rychlost je vyrazne lepsi, telo mas stejny.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    vypnul jsem a pak znovu zapnul knihovnu fotografii na iCloudu a doskakalo to tam všechno.. ještě ze tak :)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Ahoj, nevíte o nějakém obchodu, kde by stále prodávali iPhone 5s (a ideálně bílý)? většina shopů, kde jsou k dispozici, jsou nejspíš jen repasované/zánovní telefony, které se v nabídce tváří jako "nové". :(

Tak jestli nemáte nějkou osobní dobrou zkušenost...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SUBTITLES017: Posledne mi to trvalo neslutecne dlouho... tak spise normalni stav :)
    Pokud by se to nezaplo, tak by melo pomoci odhlasit/prihlasit v icloudu a synchronizace by se mela obnovit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam