• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    no ty Add možnosti tam nemám... :) :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Tak hod screen.
    No ta moje by mela mít právě ty funkce koupené verze, protože vím že tenkrát jsem to stáhl když byla nějaká akce že nějaká placená verze je aktuálně za 0...
    CROSS
    CROSS --- ---
    MATESISKO: neni možný, že v tý free verzi, co KOC256 má, je to nějak ořezaný? Protože v mojí (jednorázově koupená, nemám subscription) to jde úplně v pohodě, přidat jde sekce, položka, jde to upravit v podstatě jakkoli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATESISKO: Ja tu tu moznost nevidim proste...

KOC256
    KOC256 --- ---
    MATESISKO:
    To pridani je kde prosim. fakt jsem ho nenasel :)

Ale jinak asi mas pravdu. Neco jsem tam tenkrat nastavil...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: vubec bych se nedivil, ze jsi to zprovoznil, nastavil sis napovedu pro heslo jako Heslo a dal nepouzival ;)
    Za me je to snad nejpouzivanejsi a nejpovedenejsi aplikace. Pokud jsi u karty smazal policko s pinem, muzes vzdycky pridat novou polozku typu Password a prejmenovat ji
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FRANCIMOUR: Už jsem objednal tu činu, tak uvidím jak bude fungovat. Tohle si nechám jako variantu dvě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    Super to mi takto staci... DIKY!

Ze me to vzdycky prtekvapi ze ty nejlepsi funkce jsou LOGICKY pod ikonou sdileni :D
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: dáš sdílet poznámku a v nabídkách je tam pak "zamknout poznámku"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    Jak zahesluji poznamku? Nenasel jsem v aplikaci poznamky moznost heslovani - pokud jsi myslel toto...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    to jsem ted nemyslel... To je OK.

Ale dal jsem si pridat kartu. vyplnil nektera pole, pak si smazal nejake ty volitelne sekce a uz tam nedokazu ulozit PIN. Takze jsem smazal celou kartu a zadal ji znovu. Smazal jsem vsechny sekce krome PIN a vyplnil a ulozil. po otevreni PIN nikde neni. Proto dementni. Nevim zda to nekdo navrhoval s hlavou v prdeli, ale aby se to chovalo takto pri prvnim pouziti mi prijde trochu nasravaci...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: 1password neni ani tak dementní, jako prostě navrženej kolem základního principu, že jeden zná svůj master password. Kdyby šlo to heslo resetovat, oslabuje to zabezpečení tý aplikace.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: zaheslovaná poznámka? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    Dík to pomohlo, ale ta aplikace je dementní :(

Je nějaká inteligentní aplikace, kde bych si uložil karty? Nepotřebuji žádný nadstandard... prostě abych si nemusel pamatovat PINy ke všem kartám...
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: Tak smazat a znova nainstalovat. Pak založíš trezor a zahesluješ.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Taky dobre... ale opet mi to nic nerika...

KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    od té doby. Ale nepamatuji se že bych to někdy použil. Takže klidně bych nějak vyresetoval - kdyby tu bylo tlačítko reset :D
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: hlavní heslo ti ale snad nikdo nepošle, ne? Instaloval jsi teď nebo ti to leží v telefonu už od té doby?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Chtel jsem pouzit app 1password, kterou jsem si stahl kdyz byla v akci zadarmo, ale startuje mi do stavu kde mam zadat heslo. Jen si nevzpominam, ze bych ho nekdy nastavoval. Na webu lookup acc pomoci mailu mi vsude (na tri co pouzivam) prichazi ze pod temi maily nemam ucet. Mohu tu app nejak nastavit?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam