• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ASAFA: Smarty na počkání
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Cesky servis v Ostrave po domluve na pockani.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Omlouvám se, zda to tu už bylo, jsem na chatě a nevím zda se dá přes telefon filtrovat. Nevíte o nějakém obchodu či servisu kde vymění baterku u ip7 a po dobu výměny vám půjčí iPhone? A jak dlouho to cca zabere? Díky za případně odezvy
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    4PTO: Jj power. Zvláštní, no tak aspoň že se to nakonec povedlo :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    DAVVID:sleep+wake myslis power button? protože to nefungovalo...až těsně před tím než jsem s tím hodil o zeď jsem zkusil k power + home buttonu podržet i obě tlačítka hlasitosti a až to ten tlf restartovalo ...
    (pro ostatní, tlfn naskočil z ničeho nic do loadovacího režimu s kolečkem a černým pozadím a nešel vypnout/restartovat, tel je nový tak jsem byl nasraný z obavy že to tak bude třeba týden než se vybije. Muj prvni afektovany post jsem musel smazat :D )
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    4PTO: Hard reset (držet sleep+wake po straně současně s tlačítkem home několik vteřin dokud telefon sám nezhasne) nebo nějaký obnovení přes iTunes taky nepomůže?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    Tak pak ho pošli na školení. Pokud plánuje tebe/s tebou, tak to má jít tobě ne? :)

Nebo si připoj tu schránku, kterou plánuje a napoj si jen kalendář no...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Má jeden kalendář, ve kterém plánuje víc lidí, ale není to tak, že by tam plánoval přímo mě. prostě je tam pár událostí, které se týkají mě, ale není to tak, že bych tam byl "pozvaný".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    A planuje tebe nebo nejak blbe nejaky sdileny kalendar?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: To já taky. Ale mi něco naplanuje kolega a on je ujety na exchange, takže plánuje v tom. V notebooku to vidím, ale v mobilu ne. :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    Jo tak. Tak na to jsem neprisel...
    V podstate vsechno planuji z outlooku a telefon mám jen jako zobrazovadlo...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Tohle všechno mám.
    Můj kalendář z exchange v kalendáři třeba Week vidím, ale ten, co mi nasdílel kolega, tak ten nevidím.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: To jsem si myslel. Svuj kalendář z exchange tam vidím, ale kalendář sdílený od kolegy tam nevidím.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: No melo by ti to fungovat uplne v pohode, kdyz si pridas ten exchange ucet do iPhone.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Možná je to i na zdejší experty oříšek, přesto to zkusím. Vyřešil jste někdo, jak dostat sdílený kalendář z exchange do kalendáře v iphone? Jinak, než že si budu každou událost v outlooku přeposílat ze sdíleného do svého, který už se mi v iphone zobrazí. Předem děkuji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    jo dobrali. Takže díky...
    No opravdu potřebuji jen dva piny si uložit. Tak zatím se s tím poperu jak to je...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: to máš ty Create custom fields = Vytvořit vlastní pole

Nechci tě přesvědčovat, že si to máš koupit, zvlášť pokud to k ničemu jinýmu než uložení kreditky nepotřebuješ. Sám už mám 1pass strašně dlouho, z dob, kdy nebyl zadarmo + připlatit za Pro (což neni tak dávno), nedám na něj dopustit, je to pro mě klíčová aplikace, když nic jinýho, mnohem uživatelsky přívětivější, než systémovej keychain na Macu. Zrovna se chystám přejít na to jejich předplatný, právě proto, že to používám na víc platformách, a že bych rád, aby tak aplikace zůstala naživu i v dalších letech. (Tj. aby ji dál vyvíjeli.)

Každopádně jsme se asi dobrali příčiny, proč se ti to chová, jak se to chová.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Nebo ze by to bylo to “vytvorit vlastni pole”... hmm...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: No toto davat do PRO by mi prisla pakarna. Ale stejne to tam nevidim...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam