• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SMOKY: Jsem to tu postoval nize. Byla to nakonec jedna appka, kterou jsem zarizl.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    manželka má dlouhodobě velkou spotřebu dat, 80% jsou systémové služby - čas a místo, co to může být?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HAVANA: uz aby to bylo.. ale podle me si jeste pockame
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HAVANA: ten článek je pro CZ i SK...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PAYAXY: Who cares? U nás bejt má
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Bude? Nebude?
    Apple otočil: Má veľký záujem o spustenie Apple Pay u nás | Živé.sk
    https://www.zive.sk/clanok/133490/apple-otocil-ma-velky-zaujem-o-spustenie-apple-pay-u-nas/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AVALON_CZ: Když mám telefon na prdeli, tak ho asi moc neutlumim.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    AVALON_CZ: Co vim tak jen u SE
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    COWBOY: Spíš ho tvoje tělo utlumí a kvalita signálu jde dolu, taky mi to dělala low-cost BT sluchátka. Dělaj to i AirPods?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: No mně to dělá na chalupě a právě jenom v momentě, kdy ten telefon se možná trochu kroutí.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Toto mam vzdy kdyz prechazim Vaclavak asi nejake rusenicko
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Poslední dobou pozoruji, když poslouchám hudbu přes BT sluchátka a telefon mám v kapse u kalhot, tak když si drepnu, predklonim se a pod, tak ve sluchatkach praska podobně, jako u snurovych, když je zlomený kabel. Pozoroval někdy nekdo něco podobného?
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Ahoj, hledám někoho kdo mi přesadí displej na i6 a i7plus....displeje uz mam
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ASAFA: 48 roků? To asi nedám. :-(
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    COWBOY: Anebo chvíli počkej :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Po čase jsem vyndal ze šuplíku starou 4s. Když ji zapnu, nahlásí, že je zablokovaný a půjde odblokovat za 25 229 387 minut. Uvažuji správně, že DFU a obnovit z iTunes?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Pardon za inzerat - jedu na sluzebku a zapomnela jsem si sluchatka, coz neni k preziti. Na letisti jsem si teda koupila novy, ktery budu pouzivat presne tri dny. Tzn kdyby mel nekdo zajem o v podstate novy earpods, napiste a nabidnete cenu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CHEWBACCA: Na ty další dotazy odpoví zajisté jiní. Ale k tomu prvnímu.

Výchozí nastavení je takové, že se ti fotky v originále ukládají na icloud a v mobilu, pokud se tam už nevejdou jsou jen náhledy. A když se na fotku koukneš, tak se z cloudu stáhne. Což je super řešení na objem, ale pokud jsi na blbym signálu, tak je to naprd, e se na nic nepodíváš.

Dá se nastavit, aby se fotky přenášely na cloud, ale v telefonu ti zustávaly originály. Což mám třeba já, ale já tim zas tak nefotím a mám 256GB tak velikost neřešim.

Jde fakt o to, co jak chceš
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jeste dotaz ohledne iCloud. Potreboval bych vysvetlit jak funguje.

Pred mesicem jsem si rozsiril na iphone z 5GB na 50GB velikost uloziste za poplatek 25kč měsíčně. Nejsem si jist kde a jak jsem urcil kolik, jake mnozstvi fotek a videi se ma prenest na iCloud. Behem mesice jsem zjistil ze si nemuzu prohlizet/pracovat s fotkama/videama kdyz jsem offline napr. v metru. Proto jsem se rozhodl, ze rozsirene uloziste iCloud zrusim. V nastaveni fotek jsem zrusil knihovnu fotografii na iCloud. Iphone psal ze mi do mobilu stahuje 2500 fotek a videi (celkova velikost co jsem vyfotil a natocil za dobu co mam iphone). Po dvou dnech stahovani jsem to nevydrzel a obetoval jsem 322 fotek na kterych se to stahovani seklo a pul dne se nic nedelo.
    A ted dotazy:
    ¨
    1. co se stalo s tema 322 fotkama? Jsou stále na iCloud nebo se smazaly pouze jejich verze z iCloud?
    2. kdyz kouknu do obsahu ulozenem na iCloud tak iPhone pise 13 gb fotek. I kdyz by mely byt vsechny stahnuty do mobilu. Jak je to mozné? jak toto celé funguje?

díky za odpovedi snad jsem to popsal trochu srozumitelne

AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    CHEWBACCA: Setting - Photos - Download and Keep Originals a pak v iCloud nastavení dáš downgrade
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam