• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MUXX: samozřejmě
    CHEWBACCA: píchnu kabel, ale tím to končí, ten notebook ten iphone nevidí, natož abych se tam dostala do nějaké složky. tenhle postup by samo byl naprosto fantastickej a nejlepší, ale prostě to nejde
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ANDREJKA: pichnes kabel do pc, otevres iphone “disk” ve win, jdes do slozky, vyberes fotky a kopcis nebo presunes na disk, done. Jdes na to moc slozite podle me.

MUXX
    MUXX --- ---
    ANDREJKA: A zkousela jsi to pres kabel? :)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    můžete mi poradit ohledně transferu fotek z iphonu na pc či android? zkoušeli jsme jejich software pro microsoft, ten pořádně nefungoval. teď muž ty fotky z iphonu nějak uploaduje na google photos, odkud si je pak stáhnu. ale jednak tam má strašně fotek vyfocených funkcí burst, a i když je nejdřív v telefonu probere a vyjme z těch burstů, tak na fotkách google se to nějak zase zcukne dohromady, a když si je stáhnu, stáhne mi to jenom první fotku z toho burstu. jednak bych si představovala, že fotky, co mi uploaduje a já si je stáhnu, by se přesunuly do nějaké složky 'staženo', aby bylo jasně vidět, že tyhle fotky už mám a tamty ještě ne. ale vůbec to tak nefunguje, takže jsou fotky, co se mi tam objevují už popadesátý, a další se ke mně zase nedostanou. je to fakt úplně na hlavu a uvítám jakoukoli radu, jak z toho ven. kromě rad typu koupit si taky iphone nebo mac nebo něco podobného. díky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VFISA: ne
    VFISA
    VFISA --- ---
    CHEWBACCA: Nemáš nějakou alternativní klávesnici?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CHEWBACCA: Tohle se mi stava na iP7 s Inboxem od Googlu...asi posledni 2-3 tydny, ocekavam, ze to update iOS, nebo Inboxu vyresi
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    CHEWBACCA: Co SE ale to s psaním písmenek mám i na Xku, ale jak tu již padlo ... přehřátí. Po vychladnutí ok.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KINGRICHARD:
    SUBTITLES017: odezva na ruzne pokyny. Zatuhnuti youtube nekolikrat. Nefunkcni safari-nereaguje na pokyny - to se deje nejcasteji, tak 2x denne. Pri psani zprav castikrat pisu pismenka, zadny se neobjevujou a naskacou tam vsechny najednou cca po 5ti vterinach.

KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CHEWBACCA: SE nemá důvod nestíhat. Pokud jede pomalu, tak je něco blbě s OS nebo nejede CPU tak jak má.. Napadá mě přehřátí, nebo baterka. Co Peak performance capability v manu battery/battery health (beta)?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CHEWBACCA: co to znamená ze přestává stíhat?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CHEWBACCA: počkej na iOS 12 na říjen, začne zase stíhat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SEcko prestava pomalu stihat. Cekal jsem ze vydrzi dyl
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    UNDERWORLD: Jaou vzdy lokalne (offline) a v pripade ze mas zaply iCloud tak i tam.
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    Data v kalendari se ukladaji primo do nej nebo na icloud?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    pritelkyne si nejakym mně neznamým způsobem zablokovala apple id (musela proste zmrvit heslo ja nevim kolikrat, i kdyz tvrdi, ze ho zadavala dobre..). Ted je ve fazi, kdy zazadala o obnovu a do 24hod by ji mel nekdo volat.. mate nekdo s timto zkusenosti? je to jediny zpusob, nebo to jde nejak urychlit? volat budou z CR, nebo ze sveta?

Díky za pomoc
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: Touch ID tam musí zůstat původní, měníš jenom display. Když se budeš držet návodu a u TouchID neutrhneš flex kabel tak to výměně displaye fungovat bude.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ...a...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KAZATELL: Měnili ale touch id fungovalo
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, u iphonu 5 s ios 10.3.3 pouzivam gmailovy kontakty, ted uz temer vzdy se mi pri prichozim hovoru zobrazuje jen cislo volajiciho. zkousel jsem kontakty odstranit a opet synchronizovat, ale nepomohlo. u sms se mi tohle zatim stalo asi jen jednou, pricemz po otevreni a zavreni zpravy se jmeno zobrazilo. nejakej tip na reseni? diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam