• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DOOSH: Jak?? To přesouvání mě zabíjí...
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FARFELOO: to já jsem nedávno zjistil, že je možné přesouvat po plochách nebo do složek i třeba deset ikon aplikací najednou :) (od ios 11)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WOJTISHEK: Sdilena klicenka, sdili ti i hesla na webech (mezi Safari).
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    FARFELOO: mi se líbí i podobná věc, kdy na iphone mám uložené heslo k wifi a když otevřu mac, už ho nemusím zadávat, přihlásí se automaticky :)

(asi taky stará záležitost, ale jsem ios positive necelý rok, tak objevuju ameriku :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    KOLCON:
    Tak ono to hlavně je pro osobní účely. Firemní HW se hlásí na jinou wifi a automaticky.

Takže z toho nedělám vědu.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Trochu nepohodlně nastavené ISO
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A to misto toho nemuzete mit treba kazdej vlastni heslo a certifikat per device?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: ISO :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ty voe mesicne meneny heslo, to kterej blazen dela? :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Vyuzivame to v praci kde se heslo meni mesicne a vetsinou tam jsou znaky, ktere nejdou napsat ;-). Jeden to zlomi a ostatni nasdileji.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Akorat tusim, ze musis mit toho druheho v kontaktech a musi se pripojovat na wifi na ktere jsi pripojeny ty (nekdy to testnu az budu mit chvili). Takze treba ja to doma nevyuziju, kdyz nekdo prijde, protoze mam specialne vyclenenou sit pro guesty (dostanou se jen na net a ne do lokalni site), takze tusim, ze v tu chvili to to sdileni hesla nenabidne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Tak toho jsem si nevsim mno :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Sdileni wifi hesla bylo v keynote tusim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    no ten virici se oblak pri registraci noveho zarizeni te WOW effect :)

Skoda ze to vice neprezentuji a musi na to clovekl omylem prijit :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FARFELOO: Jojo, je to tusim od iOS11 (nebo 10) spolu s tim je na stejne bazi i registrace noveho zarizeni do iCloud. Super vecicka.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ZUZU: Akorat za 4-5 bych bral vydrz 3 roky spis jako stesti. To je na kvalitni chytrej telefon celkem malo.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    O víkendu jsem si poprvé všiml hrozně dobré funkce. Omlouvám se jestli to znáte:

Seděli jsme s rodinou na obědě. Brácha hledal místní wifi, když v tu chvíli se mi na obrazovce objevilo, jestli mu chci nasdílet heslo. Přiložil jsem prst a on byl v tu chvíli online. Jsou to tyhle drobnosti, kvůli kterým by bylo hodně těžký iOS opustit...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ZUZU: Jo, jety SE
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ahoj, zas mi nejak praskaji nervy z android telefonu, ktery vydrzi tak max dva roky. ...ale ta cena... :) ...ma smysl koupit iphone se z druhe ruky? vydrzi mi to na telefonovani/sms/messenger aspon tri roky?
    (rozpocet 4-5 tisic)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GANBOY: Sry za drobny rejp, ale to “ku” a podobne dalsi nesmysly za cisla prosim necpat, nepatrej tam.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Ideálně ale teď nebrat žádnej iPhone, ale počkat si měsíc až se představí nová řada...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam