• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_99: Dávají tam čím dále více "estetických" vylepšení, která ale zdržují a je otázka vkusu, jestli jsou lepší - když je člověk na něco zvyklý, tak je nechce, protože samotná změna je neefektivní.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Mne treba naopak prijde ze tam pridavaji vic ruznych vychytavek na zefektivneni prace. A nemam teda pocit, ze by bylo mene elegantni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    Co ti chybí z 8 či 9?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Design je IMHO ale stále horší a horší, vše působí víc uspěchaně, nedodělaně (v detailech) a pro některé způsoby využívání vyloženě rušivě nebo pomaleji. Dochází k určitému sjednocování s Androidem, asi protože uživatelé to tak chtějí - ale tím bohužel často také nevratně zaniká přímočarost, logika i elegance té původní podoby.

Osobně jedu na 10 a určitě nehodlám dál updatovat (leda s novým telefonem možná někdy) + v některých věcech dokonce s lítostí vzpomínám na iOS 9 nebo 8.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AMSTERDAM: To ze nefunguje sw je spise vec vyrobce toho sw :(

Ale moc nechapu to urazeni :). Asi jsi konzerva, protoze nove ficury vetsinou davaji smysl a zefektivnuji praci...
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    ONDRA_99: vse po iOS 10 me esteticky urazi, system stolnich pocitacu musim udrzovat relativne starsi, protoze mi pak nastole prestava fungovat profesionalni SW, takze se z toho stava stary znamy zacarovany kruh...
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    ONDRA_99: vse po iOS 10 me esteticky urazi, system stolnich pocitacu musim udrzovat relativne starsi, protoze mi pak nastole prestava fungovat profesionalni SW, takze se z toho stava stary znamy zacarovany kruh...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    AMSTERDAM: Pokud to resis kvůli rychlosti tak doporučuji iOS 12 pokud kvůli aplikacím, tak tam neporadím
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AMSTERDAM: Jde to pouze naborenim systemu, cinz si zase otevres par der (takze to nechces). Btw proc potrebujes?
    CROSS
    CROSS --- ---
    AMSTERDAM: oficiálně to nejde, pokud je mi známo, apple už nepodepisuje iOS 10.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Potrebuju downgrade iOS z 11 zpet na 10.

Da se to vyresit oficialne v apple opravnach nebo to jde jen piratsky nejakym naborenim systemu?
    ALI
    ALI --- ---
    WOJTISHEK: a od ios12 i sdileny heslo mezi klicenkou a appkama
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VFISA: To neni uplne presne, apple klicenka nebyla prolomena, ale umoznovala pristup bez hesla kvuli sw chybe. Tu asi pred rokem apple opravil.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAZATELL: Tak už jo, ale ne pokaždé občas se mi to nepodaří
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DOOSH: Nevím proč ale mě to nefunguje musí se to někde povolit? :/ mám iOS 12
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VFISA: Otázka je jestli se tím chtějí chránit před cíleným útokem nebo příležitostním slídilem...
    VFISA
    VFISA --- ---
    Tak jako iso dobry ale jestli ukládate pracovní hesla do klíčenky tak je to cely k nicemu. Apple klíčenka proborena už byla a není to nejbezpecnejsi způsob. Dal jestli dovolujeme zaměstnancům třeba ukládat hesla v chrome tak mate další potenciální díru. Celá změna Wi-Fi hesla jednou měsíčně je pak jen pro dobry pocit
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DOOSH: Ok, to je asi to co bych potřeboval. Díky! Snad si konečně uklidím po desíti letech plochu.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FARFELOO: na tom videu není ještě jedna věc:

Lze držet vybranou ikonu (ikony) a pod nimi podtáhnout prstem plochu na další. Není nutný tlačit ten výběr na kraj obrazovky.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DOOSH: Jak?? To přesouvání mě zabíjí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam