• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SENIN
    SENIN --- ---
    FRANCIMOUR: ano mame, dobre diky.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    SENIN: Ahoj,

Pokud mate fakturu staci zavolat na Apple support, rici ze mate device ktery kupovala firma a ze zamestnanec neodhlasil apple id. Poslou vam formular, ktery vyplnite a prilozite fakturu. Nasledne Apple device odemkne... trva to max 3 pracovni dny.

Z vlastni zkusenosti.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SENIN: před převzetím telefonu zpět je dobrý čeknout odhlášení z iCloudu..
    SENIN
    SENIN --- ---
    MUXX: ok, diky. Toho jsem se obavala.
    MUXX
    MUXX --- ---
    SENIN: To nejde. Muzes poslat byvalemu zamestnaci zarizeni k uhrade a doufat ze ho odemkne radsi nez aby platil. Jinak mas cihlu.
    SENIN
    SENIN --- ---
    NELDE: ten clovek tady uz neni a odmita se bavit. Tel je v tovarnim nastaveni, ale je registrovan na nejake apple id, ktere nevime, jen pocatecni pismeno.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SENIN: A nestačí na to návrat do továrního nastavení? Tak se jen potvrdí PINem toho apple id, ne? A PIN asi zná.
    SENIN
    SENIN --- ---
    Asi se to tady uz resilo, ale mam telefon a nevim, na jake apple id je prihlasen. Co s tim? Volat na apple podporu a pomoci faktury dokazat, ze jsem radny majitel a oni odblokuji to apple id s tim telefonem?
    Mame problem jako firma versus zamestnanec, co nevi co si tam vyplnil a potrebujeme tel dat nekomu jinymu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ONDRA_99: Fakt? Takhle levné? Co sem koukal na e-shopy, tak ty ceny se pohybují kolem 2000kc a nahoru...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FLLIP: Naprogramovat jde ledasco. Jednoduche cidlo tepla a vlhka si poskladas za neakych 150 (nebude teda mit zazracnou presnost). Nebo muzes koupit rovnou hotove cele reseni, bude to drazsi, ale spolehlivejsi.
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: Zalezi na tobe... muzes si to naprogramovat i v ramci: https://ifttt.com
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    WERT: To mě napadlo, v kombinaci s nějakým čidlem teploty by to mohlo fungovat. Musí být všechno od jedné firmy, nebo se to dá “naprogramovat” v rámci HomeKitu?
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: Muzes ovladat zasuvky pres wifi, dela to belkin
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Není tu někdo kdo používá k vytápění elektrické přímotopy a používá nějaké chytré řešení pro HomeKit? Docela by se mi líbilo je ovládat na dálku, ale nějak nemůžu nic najít...
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KAZATELL: me to dneska taky cely den vyskakovalo a ted vecer se konecne objevila moznost nainstalovat beta 10... prave ji stahuju... takze pote to uz snad bude ok..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: nevím přesně co myslíš, ale tlačítkem napravo vedle hlasitosti si vyberes z čeho to má hrát ne? nebo i v ovládáním centru pomoci stejného tlačítka..

KOC256
    KOC256 --- ---
    Mam stazeny ten Documents6 a nevim jak hodit audio na sluchatka. Porad to hraje z repraku.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Já používám kombinaci nextcloud+flacbox. U těch soundtracků atd to chtělo úpravu id3tagu.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    INSOMNIA:
    Jak se to přesně jmenuje? na iPX nemohu najit...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KOC256: Aha... :) To jsem si nevšim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam