• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    DOOSH: díky. Já jsem hledal, ale asi neumim zadat správný heslo protože mi padaly akorát spekulace jak se čemu bude řikat apod.

Tak to vypadá že sem "si to" načasoval tip-top.. :) Jsem zvedavej s čim přijdou. A hlavně jak to pohne s cenou teh stávajících. Dívám se na tebe iphone-x. Ale stejně to dopadne nějakym SEčkem, nejsem tak náročnej, chci jack, a ty ceny asi nepujdou dolu tak dramaticky. Leda-že by se nějakej Koudy zbavoval výhodně (pro mě:) v rámci nakoupení současný techniky, aby byl stále in:)

DOOSH
    DOOSH --- ---
    VACA: Ve středu od 19:00
    VACA
    VACA --- ---
    prosimvás, kdy bude představovačka novejch iphonů?

Nějak mi pomalu začíná zlobit moje stařičká 5ska. Občas přestane vidět simku, resp operátora. Posledně to vyřešilo čištění, teď už je to ale asi definitivní. Známej mi řikal že to je prej ohnutou základní deskou, že se tasm někde utvoří "studenej spoj", a oprava je 50/50 že z toho bude brick. No jo nemůžu se divit, celý šasi je zvohybaný jako rohlik za teh 5 let pádů a sezení na něm v zadní kapse apod... Pouzdro nikdy nezažil, což mě z5tně trochu mrzí, když vemu že by moh sloužit dalších pár let.. :(
    SENIN
    SENIN --- ---
    Super diky vsem
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SENIN: Kamarádova firma takhle vyfasovala a zablokovala tuším 12 iPadů. Pomohl support Apple a na dálku jim to odblokovali.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    SENIN: NZ, prvni kontakt bude v CZ ale nasledne bude v indicke EN. Tak pozor :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    FRANCIMOUR: ano mame, dobre diky.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    SENIN: Ahoj,

Pokud mate fakturu staci zavolat na Apple support, rici ze mate device ktery kupovala firma a ze zamestnanec neodhlasil apple id. Poslou vam formular, ktery vyplnite a prilozite fakturu. Nasledne Apple device odemkne... trva to max 3 pracovni dny.

Z vlastni zkusenosti.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SENIN: před převzetím telefonu zpět je dobrý čeknout odhlášení z iCloudu..
    SENIN
    SENIN --- ---
    MUXX: ok, diky. Toho jsem se obavala.
    MUXX
    MUXX --- ---
    SENIN: To nejde. Muzes poslat byvalemu zamestnaci zarizeni k uhrade a doufat ze ho odemkne radsi nez aby platil. Jinak mas cihlu.
    SENIN
    SENIN --- ---
    NELDE: ten clovek tady uz neni a odmita se bavit. Tel je v tovarnim nastaveni, ale je registrovan na nejake apple id, ktere nevime, jen pocatecni pismeno.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SENIN: A nestačí na to návrat do továrního nastavení? Tak se jen potvrdí PINem toho apple id, ne? A PIN asi zná.
    SENIN
    SENIN --- ---
    Asi se to tady uz resilo, ale mam telefon a nevim, na jake apple id je prihlasen. Co s tim? Volat na apple podporu a pomoci faktury dokazat, ze jsem radny majitel a oni odblokuji to apple id s tim telefonem?
    Mame problem jako firma versus zamestnanec, co nevi co si tam vyplnil a potrebujeme tel dat nekomu jinymu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ONDRA_99: Fakt? Takhle levné? Co sem koukal na e-shopy, tak ty ceny se pohybují kolem 2000kc a nahoru...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FLLIP: Naprogramovat jde ledasco. Jednoduche cidlo tepla a vlhka si poskladas za neakych 150 (nebude teda mit zazracnou presnost). Nebo muzes koupit rovnou hotove cele reseni, bude to drazsi, ale spolehlivejsi.
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: Zalezi na tobe... muzes si to naprogramovat i v ramci: https://ifttt.com
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    WERT: To mě napadlo, v kombinaci s nějakým čidlem teploty by to mohlo fungovat. Musí být všechno od jedné firmy, nebo se to dá “naprogramovat” v rámci HomeKitu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam