• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VACA:
    Řešil jsem před přechodem na iOS to samý-tvými slovy otloukánek atd.-,nakonec to vyhrál iPhone 8 (mám rád Home Buttton) v Otterboxu Defender na outdoor a Catalyst Waterproof na normální nošení.Maximální spokojenost i když je jasný že z těch skleněnek něco ála klasickej Androidí pancéřák neudělá nic.
    Na klasickej jack bych to už neviděl ani u dalšího SE a ve středu nejspíš představí 2 OLED záležitosti /1 LCD ála X opět bez Home Buttonu a jacku.
    Vzhledem k tomu že nerad poslouchám hudbu na mobilu jsem místo Xka pořídil 8čku,k ní pouzdra ,iPod Touch a spokojenost,věčná škoda že utli iPod Shuffle,to by byla jasná volba ale vzhledem k cenám repasů viz vejš takže se modlim aby mi můj stařík do fitka vydržel ještě pár let.
    K tomu výkonu-já tak nějak dospěl k názoru že setřit na něčem co mám v ruce prakticky X hodin denně je nesmysl a tudíž by to mělo lítat jak po másle,hry,Appky prostě všechno,SE byla skvělá záležitost a hodně se mi líbí i designově ale kupovat novej momentálně nemá smysl,tenhle telefon je už za soumrakem a rozhodně bych na tvym místě počkal na SE 2.
    Třeba bude už ve středu :)
    Navíc se mi osmička líbí jako trošku opomíjenej brácha na můj vkus velkýho 8 Plus a mocného Xka kterej si ovšem zachoval klasickou feature HB.
    Nic proti iPhone X,je to dělo ale příliš mi připomíná androidí S9 i jiný.Vánoční akce velkejch prodejců jsou tvůj kámoš,tam by to mělo v řádu dní kolem Vánoc jít i signifikantně dolů.
    Pokud zainvestuješ do skleněnky což už byla poslední řada a jiný to nejspíš nebude
    ( a já si myslim že to uděláš) bez solidního krytu bych to fakt nenosil.
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: PS: do telefonu nechci tolik vrážet i proto, že je to prostě takovej otloukánek. Nemá lehkej život po kapsách, a nemam tak vysoký nároky na featury u telefonu. iOS je však podmínkou. U tabletu je to přecejenom trochu jinak, krom toho, že iOS je taky podmínkou...
    VACA
    VACA --- ---
    ONDRA_99: j, vím. Moje očekávání je spíš, že vlna novejch modelů ještě o trochu srazí cenu teh starejch.
    Nepoužitej SE 128 z ňáký výprodeje je v současný chvíli nejlepší adept. Myslim že by mohli jít dolu s vypuštěnim novejch na trh...
    Spíš razim cestu velkej ipad a malej telefon, než naopak..

BTW, trochu jsem ale doufal že třeba vypustěj nějajkou novou verzi SE která bude pro obyčejný lidi = mít jack a malou uhlopříčku:) O tom bych možná uvažoval i jako new funglovce, když by mi měl vydržet zase aspoň teh 5let...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VACA: Tak jestli chces jack, tak na novy iPhony ani necekej.
    VACA
    VACA --- ---
    DOOSH: díky. Já jsem hledal, ale asi neumim zadat správný heslo protože mi padaly akorát spekulace jak se čemu bude řikat apod.

Tak to vypadá že sem "si to" načasoval tip-top.. :) Jsem zvedavej s čim přijdou. A hlavně jak to pohne s cenou teh stávajících. Dívám se na tebe iphone-x. Ale stejně to dopadne nějakym SEčkem, nejsem tak náročnej, chci jack, a ty ceny asi nepujdou dolu tak dramaticky. Leda-že by se nějakej Koudy zbavoval výhodně (pro mě:) v rámci nakoupení současný techniky, aby byl stále in:)

DOOSH
    DOOSH --- ---
    VACA: Ve středu od 19:00
    VACA
    VACA --- ---
    prosimvás, kdy bude představovačka novejch iphonů?

Nějak mi pomalu začíná zlobit moje stařičká 5ska. Občas přestane vidět simku, resp operátora. Posledně to vyřešilo čištění, teď už je to ale asi definitivní. Známej mi řikal že to je prej ohnutou základní deskou, že se tasm někde utvoří "studenej spoj", a oprava je 50/50 že z toho bude brick. No jo nemůžu se divit, celý šasi je zvohybaný jako rohlik za teh 5 let pádů a sezení na něm v zadní kapse apod... Pouzdro nikdy nezažil, což mě z5tně trochu mrzí, když vemu že by moh sloužit dalších pár let.. :(
    SENIN
    SENIN --- ---
    Super diky vsem
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SENIN: Kamarádova firma takhle vyfasovala a zablokovala tuším 12 iPadů. Pomohl support Apple a na dálku jim to odblokovali.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    SENIN: NZ, prvni kontakt bude v CZ ale nasledne bude v indicke EN. Tak pozor :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    FRANCIMOUR: ano mame, dobre diky.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    SENIN: Ahoj,

Pokud mate fakturu staci zavolat na Apple support, rici ze mate device ktery kupovala firma a ze zamestnanec neodhlasil apple id. Poslou vam formular, ktery vyplnite a prilozite fakturu. Nasledne Apple device odemkne... trva to max 3 pracovni dny.

Z vlastni zkusenosti.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SENIN: před převzetím telefonu zpět je dobrý čeknout odhlášení z iCloudu..
    SENIN
    SENIN --- ---
    MUXX: ok, diky. Toho jsem se obavala.
    MUXX
    MUXX --- ---
    SENIN: To nejde. Muzes poslat byvalemu zamestnaci zarizeni k uhrade a doufat ze ho odemkne radsi nez aby platil. Jinak mas cihlu.
    SENIN
    SENIN --- ---
    NELDE: ten clovek tady uz neni a odmita se bavit. Tel je v tovarnim nastaveni, ale je registrovan na nejake apple id, ktere nevime, jen pocatecni pismeno.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SENIN: A nestačí na to návrat do továrního nastavení? Tak se jen potvrdí PINem toho apple id, ne? A PIN asi zná.
    SENIN
    SENIN --- ---
    Asi se to tady uz resilo, ale mam telefon a nevim, na jake apple id je prihlasen. Co s tim? Volat na apple podporu a pomoci faktury dokazat, ze jsem radny majitel a oni odblokuji to apple id s tim telefonem?
    Mame problem jako firma versus zamestnanec, co nevi co si tam vyplnil a potrebujeme tel dat nekomu jinymu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ONDRA_99: Fakt? Takhle levné? Co sem koukal na e-shopy, tak ty ceny se pohybují kolem 2000kc a nahoru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam