KOC256: :) Vy jste zjevně uplně jinak náročný uživatelé.
Já furt jedu na 5s 9iOS s launchpadem. A prostě nemůžu si vůbec na nic stěžovat!
Na to moje volání/ zprávy a nyx to naprosto stačí.. :D Nebejt toho, že má čim dál častěji problém přihlásit se do sítě, tak vo novym vůbec ani náznakem neuvažuju. Upřímě mě trochu sere vyhodit 10litrů za telefon, když by mi tenhle furt sačil. Mám prostě jiný koníčky ;)
Navíc je to věc která mi každou chvíli někam upadne apod.
Jo ještě na tom vobčas surfuju po internetech když třeba jedu tramvají.. Vyřídim pár rychlejch odpovědí na majlu, a to je tak vše. Jako mam tam pár "industrial-grade" appek ku své profesi, ale spíš jako backup.
Jinak to totiž všechno jedu na iPadu kde to prostě vždycky bude mnohem pohodlnější...
U tabletu to pro mě má vetší smysl aby byl nabušenější kvůli appkám, u telefonu má pro mě hlavně smysl aby mu držela baterka a měl jack, a já se tak nemusel zajebávat s nějakou dementní redukcí kterejch akorát xx poztrácim. :) No offence, tohle je prostě problém u mě, chápu že ne každej to tak má.
Jo to je vlastně featura kterou na telefonu hodně používám. Poslech hudby na libovolný sluchátka, na libovolnejch zařízeních kamkoli přijdu apod.
Až tohle v telefonech nadobro zanikne, tak asi oprášim svůj ipod classic 160g, narvu do něj SSD 320, nebo ještě líp tu redukci na SD karty... Protože prostě ztráta nebo zapomět někde tu redukci je u mě mnohem pravděpodobnější, než ted iPod :D Ale prostě je trochu pruda mít dedikovaný zařízení, když to může krásně zastat ten telefon, nehledě na to že můžu z poslechu hudby rovnou vstoupit do hovoru...
Každej máme prostě trochu jiný nároky. Upřímě nevim co s tema telefonama děláte, že potřebujete 16jader procesoru a 4giga grafický karty :D ;)
Nepřijde mi že bych tolik zešedivěl když čekám na browser 1,5s místo 0,5s ;)
Toho iOS se ale nevzdám, protože to jak ty zařízení fungujou v symbióze pohromadě, to je pro mě už nenahraditelný dneska. Ale jak řikám, výkon v tabletu, a v telefonu jack a aby byl malej do kapsy:)
Tak uvidíme. Třeba ještě vyndaj nejakej novej SE, že bych nemusel bejt tolik "outdate" :D