• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A nekdotaky doufa, ze vezmou teloz macbooku air a hodej dovnitr novejsi HW (ja ne).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Cekani na Godota...
    Ja cekam na iPad mini 5 :-D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BEEBLEBROX: Lol vždyť jsem tam dal mrkaci smajlik :)) ale klidně jsem pro ten napis v záhlaví :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KOC256: Já taky uvazuju o SE pro dceru. Kvuli ceny,velikosti,ios
    Žena už jeden má a je nadšena.

Doufám ze přijde SE2 ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI:
    a není to prostě už krok zpět?
    GEGI
    GEGI --- ---
    netušíte, kde by se dal koupit nový telefon SE 64gb? ideálně ta šedá varianta. Případně uvítám tip na důvěryhodný eshop, někde to sem tam mají, ale trochu se bojím těch neověřených.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    já si vystačil se safari... ale mel jsem sync jen iphone vs ipad a pc versus ntb. pokud to bude jen trochu funkcni, tak budu mit fullhouse...

"stara" opera se mi syncovat na mobilu nechce...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: OK, synchro chápu ale není to nic co potřebuju.

Dolphin je super v tom že zleva se vysouvá sloupek záložek, zprava taby, settings jsou přístupné dole a některé funkce/skoky lze volat prostřednictvím vlastních gest (např ^ začátek stránky v konec stránky).

Ovšem teď vidím že v CZ appstore zmizel a nenabízí se mi už ani ve stažených appkách.. hmm to je teda ale pěkně nepříjemná novinka :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Tak jelikož jsem operář, tak jo. Už jen kvůli synchronizaci, která mi dneska běží mezi domácím PC a firemním NTB...

XEHUTL:
    Dolphin neznám. Zbytek asi vydedukuješ viz výše...
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Baví mě ten čas u obrazovky ... kolik člověk propálí času
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: A v čem že je ta přidaná hodnota přesně? Na jednu ruku mi bohatě stačí Dolphin + T9 keyboard. Vlastně jedinné co mě na Dolphinu štve je to že se nedá zamknout/vynutit full screen vždy ale je odvislý od pohybu po stránce..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Budes pouzivat? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Opera Touch - The completely new browser for iPhone
    https://www.opera.com/cs/touchiphone

už jsem ani nedoufal...
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FLLIP: A co restore? Backup a pak restore? Je to i tak napyteo, ale lepší než servis :)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    FLLIP: Zvlastni, ja True Tone v nastaveni porad mam. Vypada to na SW problem ale pokud ani reset nepomohl, tak bych to zanesl do servisu
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Po instalaci iOS12 na iPhone X mi zmizela možnost TrueTone... restart ani tovární nastavení a obnova z icloudu nepomohli. Co s tím? Reklamace?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Jaj to me nenapadlo! Moc diky :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: tapnutím na tu šedou ikonku aplikací hned nad tim? Aspoň mně to tak funguje.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nevite nekdo prosim jak se zbavit tohoto? Pekne me to tam rozciluje :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    Bylo to napsane i v tom popisu pri instalaci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam