• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW jak si rozkliknubty notifikace? Nechci jit do APP.

KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Mam iP X. Nevim kolika nm procak mam, ale staci mi to. Ale to se bavime o vnitrku. Co tu je pro uzivatele?
    - S-kovy “nudny” mobil
    - inovace v hodinkach - no tak nejak povinnost, ale nic prelomoveho. Nebo jo?
    - iPower NE
    - SE2 NE
    - jakykoliv novy iPad NE
    - nove AirPods NE

- iOS - nic noveho co bych rekl wow. Neco co menili tak k horsimu.
    — konferencni FT - pozdeji
    — seskupovani notifikaci - OK
    — nejake ficury (sledovani casu)

iMessages jsou mnohem pomalejsi a tezkopadnejsi nez WhatsApp, Telegram... kdyby zamakali na tom.
    Kdyby odlehcili iMess o ty ikony, smajliky, vrtici se hlavy to by bylo vykonu :)

Jasne ze sam nevim co bych udelal. Ale asi si me uz moc zhyckali abych se spokojil s tim co ted (ne)udelali.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: 7nm technologie chipu urcite nebyla dovolena. iOS je primarne o optimalizaci stavajiciho. Naopak podle me rok kdy nebudou novinky, ale zamaka se na stavajicim byl potreba jako sul.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ONDRA_99: Grrr ale diky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: To je presne chvile kdy si opet rikam ze od minuleho roku meli vsichni v apple dovolenou. Za me nepredstavili nic zajimaveho. Vlastne nic co bych nazval pokrokem. Ani ten blby iPower nezvladli udelat. I kdyby se jednalo jen o nabijecku s namiru drzaky pro iPhon, iWatch a airPods... Ale neprislo nic...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST: Dival jsem se na to a jako uplna tragedie mi to neprislo...
    Jako neni to vrchol ergonomie, ale asi citi dulezitejsi abychom si prepli vzhled na opici :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FRANCIMOUR: Moznost Facetime s vice lidma tam neni. Ta bude az v iOS 12.1.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    TOM_HOST: Taky tam badam... a hlavne nedokazu pridat dalsiho do callu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST: No pripojeni fotky k iMess je taky vice dementnejsi
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: Musis vyjet menu pres ... cimz se zakryje co vidis pak to zmaknes a mozna se za tim menu ta kamera otoci mozna ne dost to laguje na 7 plus ... a pak musi to menu sam dat do pryc ... misto jednoho zmacknuti ikonky behem hovoru je to picou ke zdi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    konkretneji? Zatim jsem nefacetimoval, ale at vim na co se tesit :)
    MARO
    MARO --- ---
    CROSS: Jo blbe jsem to napsal. Shanim Iphone X zakoupeny listopad 2017 a mladsi. Ocekavam ale, ze to lidi zacnou prodavat po naskladneni novych modelu do shopu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    To otaceni kamery pri facetime v ios 12 je nejaky spatny for ne ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Apple prodal téměř dvě miliardy iPhonů a iPadů – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...rnet-a-pc/mobil/483683-apple-prodal-temer-dve-miliardy-iphonu-a-ipadu.html
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Google Mapy jsou konečně k dispozici v CarPlay
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2018/09/19/google-mapy-jsou-konecne-k-dispozici-v-carplay/

A je to tady :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOLCON: Ano.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Mám oboje a myslím že ideální by bylo SE bez rámečku (obrazovka přes celou plochu) s lepším fotakem.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    CROSS: :)))
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARMADILLO: na to se nedá říct nic jinýho, než sežeň si někoho, kdo ti ho podrží ;-]
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Já přešel z 8 Plus na X a už bych pádlo nechtěl :) po 3 hodinách ležení v posteli na zádech mě bolela ruka :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam