• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KOC256: jj, takových app jsem si právě nainstalovat dost, jen chci zkusit přímo tu applovskou :)
    FLLIP: "...a právě ve chvíli, kdy uviděl ikonu v app store a zjistil, že má appku nainstalovanou, našel ji i ve složce, ve které se nachází..." :D děkuji!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak ona uz byla takova app drive. Jen ne od Apple ze... :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SWALLOW2: sakra tak to by měl být i na 7...
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    WOJTISHEK: Na SE uz je take.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Ta aplikace měření je asi až od 8 nebo Xka výše, že? nějak ji na sedmičce nemůžu najít :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    mel jsem povoleno vsechno. Zrusil jsem - povolil a nevidim nic (vubec nic ani kontakty). Dam tomu cas na indexovani. Ale jinak ja se z toho pomoci force touch dostanu na volani, takze nenabizet to nedava smysl...
    CROSS
    CROSS --- ---
    FRANCIMOUR: já to tam nemám, předpokládám, že to záleží na nastavení Siri, co všechno má povolené asi pro Contacts a Phone... nicméně nezkoumal jsem to (defaultně jsem to nějak všechno pozakazoval ;-])
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    WOJTISHEK: I já to tam na Xku mám...

KOC256
    KOC256 --- ---
    Funguje alespon force touch.

KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTISHEK: Hmm dik. Me to nekdy mizelo uz v 11. Ale ted to tam nemam vubec :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KOC256: Ja to tam mam. IP7, iOS12

CROSS
    CROSS --- ---
    FRANCIMOUR: tak to já jsem byl se svým 15" 2011 v plný palbě taky náramně spokojenej, až mu jednoho dne Apple změnil status na Vintage ;-] Touch bar mě celkem nezajímá, prakticky ho nepoužívám, ale prostě jsem sáhnul po novým stroji z poslední generace. S telefonama to funguje podobně, a jak se z nich staly v podstatě výkonné kapesní počítače (s odpovídající cenovkou), posouvá se i délka cyklu, v jakém je lidé obnovují.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    NELDE: Souhlas... teď nemám sebemenší důvod si říkat: WOW to musím mít... a je pravda, že jsem měl poslední MB Pro a fajn.. Touch ID dobré, ale asi nejsem uživatel, který toto potřebuje. Teď mám svou 15" 2013 CTO a jsem happy.. je to tak krásný stroj a šlape jako víno. Co tady vidím u nás na servisu tak 2017 a 2018 jsou tu pořád a starší modely jen pokud do toho něco někdo naleje nebo tak..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Me spise vadi toto. Drive u kontaktu bylo rovnou tlaticko pro volani a pro sms. Nyni zbytecny klik navic.

KOC256
    KOC256 --- ---
    FARGO: Nejde videt :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: To je chyba serveru. Viz moje vzlyky v V auditku Pripominky uzivatelu.
    FARGO
    FARGO --- ---
    Uff, no evidentne tam diry budou :)).
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    FARGO: Taky nevidim
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Mně se zas ve WOT Blitz nezobrazuje na ipadu tlačítko odeslat text během bitvy. Ale asi s tím dokážu žít
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FARGO: me nyx zase zatuhne pokazde kdyz pridam prispevek.. tak klikam a pak ho tam mam 5krat :D a mazuuuuu....
    FARGO
    FARGO --- ---
    Zdravim, kdyz ve 12 napisete na nyx neco do vyhledavaciho pole nad diskuzi, vidite pismo nebo ne ? Je ne tedy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam