• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOLCON: Nastavení/Baterie
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Kde berete ten graf? :-)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    8, taky si na baterii nestěžuju...

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ok :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Facebook aktivita na pozadi mi prijde vymluvne :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Toto myslim...

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nevim jak moc je to teda relevantni...

KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Co na to prehled spotreby po aplikacich?
    Kdyz mi mobil jen tak lezi tak nezere, ale chodi maily zpravy. Push vybirani dvou mailboxu. Atd.
    Kolega co ma iP8 nema tam maily a nebrouzda tak rikal ze vydrzi s prehledem dva dny.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TRIPLT: To je fakt hodně. Kolikrát mám 11% dolů za celý den a to i párkrát volám a několikrát něco řeším na Fejsu.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm nemate nekdo zmapovane kolik vam zere iphone baterie kdyz s nim nic nedelate?

Ted jsem to “meril”... cisteho casu 5h lezel bez dotknuti na stole a sezrali to 11% baterky. Na muj vkus teda fakt hodne.
    Pri pouzivani (safari,fb,msg,youtube ne hry) mi prijde ze ta baterie mizi fakt pred ocima...

Dve noci po sobe se mi ted stalo ze jsem se vzbudil a telefon sezral 40% jen tak... trochu tedy pri tomhle podeziram aplikaci Večerka... pouzivam aby mi nechodili notifikace a spolecne s “nerusit” se mi nikdo nedovolal. Bud jsem blbej ja, nebo apple a nejde u aplikace vecerka - budik vypnout, tak jsem tomu aspon vypnul zvuky.
    = cca 3 hodiny budik “vyzvani” bez zvuku nez se teda o vikendu vzbudim, predpokladam roznuty displej apod to by tu baterku potunit mohlo... ale tak hodne viz predchozi problemy?

Mam cca dva mesice novou baterii v 6s.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    SUBTITLES017:
    DOOSH: Ale jenom pokud jsi v Albums -> All Photos. Primo v zalozce Photos se to nezobrazuje (nedava mi to smysl ale co uz)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    SUBTITLES017: Dole pod fotkou v souvisejících jsou vzpomínky "Tohoto dne" z minulých let.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Co? Ta funkce zni dobre ale nikdy jsem na ni nenatrefil... Jeno google mi rika co jsem delal pred rokem...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    na fotky vždycky fungoval force touch a bylo možné ukázat fotky z toho stejného/podobného dne z minulého roku.. teď už to nejde - lze se k nim dostat nějak jinak a stejně jednoduše? zkoušel jsem siri, ale ta mi řekla ze musím mít telefon ve stejném jazyce jako je ona, takže nepomohla..
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Xs max Vs 7plus

KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak přece jsem našel pozitivum z přídělu změn... Na icloud.com jsou zase vybírat fotky pomocí Ctrl. Škoda že jsem si zakur****l, když mi přestal fungovat Alt :D
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Už jsem se tu na to asi ptal, ale dost mě to vadí a odpověď sem nikde nenašel. Takže používá někdo AnyConnect a ios12? Nemůžu to rozchodit, pořad mi hlásí ze nemám certifikát. V profilech ho normálně vidím, problém je ze si ho asi nechce vzít ten anyconnect. Nejake řešení?
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: to je ale hrozná píčovina ;–] (myslim ten článek)
    Ostatně jak říkal už Steve Jobs, "you are holding it wrong".

Jinak s tou kanibalizací nevim, jestli takovej argument obstojí před faktem, že maj pořád v prodeji starší modely, třeba 7 za $449. Nevim, jestli někdo vážně vybírá mezi telefonem rozměrů SE a telefonem rozměrů třeba Xr. (Možná jo, a pak píše takový kraviny do Telegraphu.)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Making An Apple Watch Motion Face
    https://vimeo.com/290802374
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam