• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Parada hned to dneska vyzkousim :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    No... dnes pres noc za 9 hodin 20% baterky pryc...
    Facebook jsem mel smazan. Tusim, ze muzeme prohlasit, ze facebookem to nebylo? :)
    Zkusil jsem i tyto veci.
    - hard reset
    - zavreny vsechny app
    - vymazani pameti “ram”
    KAFES
    KAFES --- ---
    HERKULES: Pokud to mas "odemknuty" od automobilky, pak staci pripojit iphone kabelem a samo to nabehne, prip. app connect a tam pripojit iphone...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES:
    Tak to nevim... :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: Jako applecar vubec, ze mi nesel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: No jestli to vzdycky bylo drive nez dneska tak to je jasne :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: A teď mi ještě řekněte jak to AppleCar zapnout...vždycky když jsem to zkoušel, tak jsem nepochodil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jste se dockali...

BOXY
    BOXY --- ---
    KOC256: TRIPLT: Je to tak, FB appka žere neskutečně a vůbec je to zmršená záležitost. Výrazně jsem na výdrži poznal, když jsem tam místo toho hodil alternativní aplikaci (kokrétně Friendly), která se navíc nechá víc nastavit ohledně feedu apod.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Hodne lidi resilo ze jim FB zere baterku. Ja to nepouzivam tak nevim.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    AVALON_CZ: Jedná se o displej pocházející z nefunkčních telefonů, je odzkoušený, bez škrábanců a jakýchkoliv známek používání. Některé malé díly mohly být vyměněny, je opatřen novou ochrannou folií. Rám, LCD a dotyková vrstva jsou původní a nebyly měněny.

Čelní díl pro iPhone 6S sestává z čelního krycího skla LCD obrazovky s dotykovou plochou a funkcí 3D touch. Vše je k sobě z výroby pevně spojeno (slepeno).
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    STIFL3R: minulej tejden jsem menil to samy tady: http://www.iphone-eshop.cz/
    a musim rict, ze bych tam mel radsi zpatky svy praskly sklo. jeste se pujdu poptat, ale: nefunguje automatickej jas, odezva je jaksi pomalejsi a sem-tam debilnejsi (force touch), barvy jsou trochu posunuty (pusobi to na me cely tmavsim dojmem). platil jsem 2100 (dostal jsem slevu z 2290, chlapik je sympatickej)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    W_NOICE78:
    STIFL3R: Origo má jen Apple a autorizovaný servisy, všechno ostatní je druhovýroba, většinou je kvalita ale ok
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    TRIPLT: Taky bych si tipl ten atlas hub
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    TRIPLT: hard reset už byl předpokládám... ?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MATESISKO: Mozne je samozrejme vse, ale kdyz si vezmu ze mi ted jedna hra vystavila 60% baterky za 10 minut...

Je mi jasne, ze hry zerou hodne, ale tohle se mi teda nikdy nedelo (a to jsem jednu dobu na tom hral ty hry fakt “24/7”), kor kdyz mam teda novou baterii :)))

Takze to vidim na chybu v baterii, nebo iOS? Reinstal?
    ps.: pozoruji to tak delsi dobu, iOS 12 v tom prsty mit nebude.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TRIPLT: Ale mel bys :) Je to hrozny zrout
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: No blbe je ze ten fb sam o sobe nepodezrivam :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATESISKO:
    Ja to takto nechtel napsat a cekal ze si na to prijde sam :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ok ulozim fotku grafu vecer a rano + zkusim odstrelit fb. Diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam