• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MATESISKO: Ok :)
    Jinak ted jsem tyden mimo, tak telefon lezi pres noc na nabijecce, pres den ho potrebuju funkcni, tak test grafu necham na pristi tyden. :)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nebo to napiš do..hmmm...třeba..hmm...Mac auditka?
    CROSS
    CROSS --- ---
    PUPEK: "celkem novej mac" to zvládne, případně sem hoď screenshot z About this Mac. 10.13 čili High Sierru bys měl normálně najít v App Store.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    Ahoj mám celkem novýho maca se systémem OS El Capitan Verze 10.11.6 a teď po mě chce FinalCut verzi 10.13.2

Jak zjistim, jestli to můj komp zvládne a kde seženu tuhle verzi nebo vyšší
    Děkuju
    ALI
    ALI --- ---
    KOC256: shortcuts
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já se trochu nechytám o čem se tu baví. Nějaký odkaz?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tady je můj výtvor, který ukáže upozornění se všemi událostmi v kalendáři pro dnešní den a potom otevře počasí.. používám ráno jako rychlý přehled :)

https://www.icloud.com/shortcuts/aa5c2673f21f47e5b2605423e6dacf0a
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: jo, už jsem na to koukal.. :)

jestli mate někdo něco zajímavého, tak klidně hodte odkaz na icloud ;) rad něco vyzkousim/prizpusobim si u sebe
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SUBTITLES017: Sdílet jsou klasicky tou sdílecí šipkou...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SUBTITLES017: Zázraky s tím půjdou, až se na to napojej aplikace třetích stran...Facebook, instagram, Google atd..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HAVANA: já u toho včera zapekl asi na 2 hodiny.. ale nic moc objevneho jsem taky nevymyslel.. škále rozhodne je to prdel a když se v tom člověk poradně naučí, půjdou s tím zázraky
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TRIPLT: Cesky servis je autorizovany servis, takze nejakou neoriginalni baterii to snad nebude. Muzes jeste na obrazovce "Battery" vlezt do "Battery Health" a udelat screenshot? Nevim, jak presne se to jmenuje v cestine :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sdilet by to jit melo :)

zatim nejaky zakladni: zapnout navigaci domu, zjistit cas a automaticky odeslat zene smsku za jak dlouho sem doma.

ted se snazim vygenerovat PDF s poeslednima 20ti fotkama z urcityho alba, a poslat to na konkretni mailovou adresu, ale tam sem zaseknutej na tom posilani, je tam akorat volba sdilet, ale uz nemuzu zvolit cim a kam to sdilet chci
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    hrajete si s tema zkratkama? co se vám povedlo vytvořit? jde to nějak sdílet? :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jinak waze naprosto parda... apple to spustil v pravej cas. Dneska v madarsku merili asi tak na 5ti mistech a vsechno pekne nahlasene :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MATESISKO: Jen vymena baterie, iphone starej ty 3 roky nebo jak slouho je vubec venku
    www.ceskyservis.cz
    KAFES
    KAFES --- ---
    EFESH: To je uplny nesmysl:) Vse normalne funguje uz davno... jen SIRI samozrejme neumi cesky

HERKULES:Musis mit zapnutou SIRI v iphone a zapnute diktovani v nastaveni telefonu, jinak by to melo fungovat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: jsem idiot.....:))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SUBTITLES017: já ji mám v češtině od té doby co vyšla iOs12
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    btw nevíte jak to bude se shortcuts? vyplatí se čekat na nějakou cz verzi (bude-li vůbec nějaká?), nebo rovnou stáhnout z app store tu aj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam