• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_99: 12.1 by měl hlavně odstranit základní chyby 12.0. Jasně, že přinese nové chyby, ale pokud někdo neužívá FaceTime, tak mu chyby ve skupinové verzi nemusí vadit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: 12.1 prida zkupinovy FaceTime ktery byl v betach 12 dost spatnej. Takze spis pockat na 12.2 :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROME: Stačí počkat na 12.1
    CROME
    CROME --- ---
    CROME: Tak nakonec downgrade na 11.4. a za noc max -1 procento telefon, na standby vydrzi pres 2 dny....tady u ios 12 neco apple hodne posral, skoda, bezelo to jinak svizneji :(
    TIGU
    TIGU --- ---
    TANTRAMAN: A budou ti chodit všechny bety, dokud si nesmažeš Beta profil. Proč se náš ptáš, jestli to někdo má? Buď chceš riskovat, že se něco pokazí, nebo nechceš. O ničem jiném to není. Kdo si tím není jist, měl by Beta profil prostě smazat.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Mate někdo betu 12.1? Dnes mi to přišlo do sktualizací.
    JINX
    JINX --- ---
    CHLEBEK: Ja to treba vnimam jako security issue. Zadna sluzba by na tom telefonu nemela bezet.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHLEBEK: To, ze to ma hodne pameti ale neznamena, ze je to miniserver. Na prenos dat do telefonu mas dneska dobre fungujici cloudove reseni / pripadne na rychly preneseni neceho AirDrop. To je proste styl, kterym cely ten ekosystem jde a pokud to chces delat jinak, tak ti ten ekosystem vic a vic nebude vyhovovoat.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHLEBEK: Ja myslim, ze ti IOS driv nebo pozdeji tu serverovou apku stejne uspi :/
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    CHLEBEK: AVPlayer tohle umí
    CHLEBEK
    CHLEBEK --- ---
    KOC256: bohužel nestačí... telefon by měl ležet určité části dne téměř bezobslužně, clientů je dostatek.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHLEBEK: Proc server. Klient ti nestaci? To dava vetsi smysl.
    CHLEBEK
    CHLEBEK --- ---
    Ahoj, nějak mi nejde do hlavy, proč v appstoru nemohu najít jedinou appku co by z ihponu udělala
    SFTP nebo AFP/SMB nebo WebDAV server? Všechno jsou to jen clienti, v momentě kdy má telefon i 256gb či více giga to nechápu, možná se špatně dívám... přitom si pamatuju že to šlo, připojovat se z jiného zařízení ?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Kdyz na device vypnes fotky na iCloud, tak o ne prijdes jen na tom device.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Do Drive app jsem si stáhl hudbu. Jaký použít alternativní player, který umí přehrát celou složku. Ten co tam je default mi vždy přehraje jen jednu skladbu a nereaguje na povely pres AirPods... (nastaveny je mam) :(
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CROME: Kdysi mi v podobné situaci dost pomohlo DFU. Telefon, tehdy iPhone 5, byl pak jako vyměněnej. Zkusil bych případně ještě to.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SUBTITLES017: Mě právě přijde super že můžeš říct siri zkratku a dal to nemusíš řešit..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HAVANA: další výhoda těch zkratek je ze je můžeš aktivovat jedním tapnutim na zkratku.. nemusíš nic říkat siri, což třeba já osobně dělám nerad
    CROME
    CROME --- ---
    TAURUS: instaloval jsem day1 takze je to uz 10 dni, zlepsovani nevidet....
    asi holt downgrade, coz je skoda, ten system me beha svizneji, ale vzhledem k tomu, ze jedu ma dovolenou, tak nechci riskovat, ze me to nekde behem cesty klekne po par hodinach :(
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CROME: Není to tím, že po aktualizaci OS nějakou dobu běží na pozadí optimalizace, indexování apod.? Pokud bys měl problém ještě týden po aktualizaci, začal bych řešit.
    KOD3K
    KOD3K --- ---
    HERKULES: Tohle jsem si také našel, jenže tam někdo říká, že ano, jiný, že ne a další zase, že ještě ne. Tak co z toho je pravda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam