• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUB
    DUB --- ---
    airpods...
    mam appku soundcloud, kde si pustim song, posloucham a nekdo mi zavola. muzika se pauzne, zmizne ikonka sluchatek nahore v liste a tel mi vyzvani a kdyz to vemu, hovor jde pres telefon jakoby airpods neexistovali. po tom co vyridim telefon, tak se zas objevi ikon ka sluchatek a muzika ze soundcloudu pokracuje.
    to je normalni chovani nebo to maj zabugovany? mi to prijde docela wtf...
    NELDE
    NELDE --- ---
    QWITI: A počítač se seknul po spuštění iTunes nebo před ním? Zkusil bych updatovat iTunes, aby podporovali aktuální iOS a aplikace
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ahojte,
    mám dotaz/problém.
    Sem tam se zapnu kabelem ke kompu, kde se stahnou pri te prilezitosti fotky, ty ktere tam jeste nemam. Zalohuju i na Cloud ale muj dotaz zni jinak.
    Nějakou dobu jsem to nedělala cca 2/3 mesíce a ted jsem to chtěla stáhnout, nicméně komp se 2x seknul a ted když se připojím kablem, ani nenajde telefon...někdo tuší oč jde ?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Jeste co se tyka Curve card, tak pouzijte klidne tenhle odkaz https://dw92j.app.goo.gl/eqrV nebo kod ZVCSH a dostaneme oba 5 GBP, po vasi prvni provedene transakci.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ze staršího na nový to jde, zpětně ne a to ani o setinkovou verzi.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ONDRA_99: to nevím. Když jsem převáděl pár dní zpátky data z 5s na 7, hlásil itunes že verze cílového zařízení není kompatibilní s verzí zálohy a musel jsem 7ku aktualizovat. Ale to byl opačný směr (nová záloha a starší iOs).
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Ahoj, prosím o doporučení obchodu pro nákup displeje pro 5Sko. Děkuju.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HOLAKAC: Nejde to ze starsi na novejsi? Ja mam pocit, ze sem jednou obnovoval data napric verzema (kdyz ten novej telefon mel novejsi iOS), ale nejsem si uz jistej je to davno.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    VACA: jestli nechces cloud a 5s dycha tak to jde bez problemu pres itunes - zazalohujes 5s, pripojis novej a obnovis. Jen bacha musis mit na obou stejnou verzi iOs (nebo min. tu hlavni).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VACA: iCloud obnovi i rozlozeni ploch apod.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: Beats sou i cerne.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Diky :)
    Ps.: ty zpravy tam byly i rok / dva zpatky? Kdyz jsem delal cistej instal 6s tak to tam myslim nebylo (kazdopadne mi teda tenkrat zmizely sms), tak proto se radej ptam :))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TRIPLT: Pokud máš telefon zálohovanej (ať už na icloud nebo do počítače) tak ano
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    TRIPLT: Pokud zapneš iMessage na iCloud tak ano ...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nevite prosim nekdo jak je to s prenosem sms do noveho iphonu? Prenesou se mi tez nebo mam smulu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA:
    obnov z icloudu.

pripadne zazaloiguj na cloud a pak obnov. Jinak to ani nedelam a v pohode.
    VACA
    VACA --- ---
    Pěkne prosím o radu. Byl jsem nucenej vyměnit svůj iPhone. Starecek 5s definitivně umřel. Potřeboval bych teď do nového nasypat všechny data, všechno se to semlelo na poslední chvíli před cestou a tak nemám mnoho času na experimentovani

Teď mi ale jde o to, ze ten starej měl svůj “domovskej” počítač kterej už dnes nepoužívám. V podstatě čeká na recyklaci, takže ten stávající iPhone bych potřeboval zabydlet v soucasnym počítači. Jak postupovat se synchronizaci? Nejsem si jistej jestli chci jen tu icloudovou, spis bych to chtěl přenést komplet ze zálohy, protože rozložení ploch apod. to by mi teď ušetřilo mnoho času.

Jak postupovat?

Nutno dodat ze starecek 5S ještě “dýchá” je v podstatě funkční akorát nečte simkartu (je to neopravitelne). Ale připojit k PC a udělat zálohu mužu.

Půjde to prez stávající PC? Chtěl bych aby se přenesly i moje vyzváněcí melodie na který jsem už léta zvyklej..

Díky za tipy...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOLCON: Oficiální jsou opět jen bílé (-;
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JIMMI15: Nebo si koupit rovnou bezdrátový sluchátka
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KOLCON: tam jsem nasel jen bilej a casto tam u toho pisou, ze nepodporuje telefonovani nebo ovladani hlasitosti, coz jsou oboji funkce, co casto pouzivam...
    NELDE: asi teda bohuzel opet skoncim u toho ofiko bilyho, i kdyz mam zbytek vybaveni cerny, no. to je pakarna (facepalm).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam