• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BINARY_PARANOIC: ja jsem dal "ios screen goes down" :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    VACA: gůgluj „Reachability“ ;)
    VACA
    VACA --- ---
    FRK_R23: Ja bych i zkusil, ale nějak mě nenapadá jakým způsobem se na tohle strýčka Googlem zeptat, tak sem si říkal ze to nejdřív zkusím tady. Ze třeba někdo hned z první řekne něco jako “ale no tak určitě, to je přece tohle, lamo” ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    VACA: Rikal jsem si to samy, mozna zkusim google-fu :)
    VACA
    VACA --- ---
    FRK_R23: Jj to se dá. V nějaký běžný situaci to zas tak nevadí.
    Ale nejvíc se mi to vždycky stane když proste třeba specham a potrebuju něco fakt řešit. A to jsou momenty kdy mě to vždycky aaargh! Vytočí:)

Ja to prave prikladam nějak tomu když jsem ve spechu, jestli neudělám nějaký gesto nevedomky, nebo tak. Ale cíleně replikovat se mi to zatím nepovedlo. Ani nevím jestli v tom je nejakej účel, je tam jen černá obrazovka...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    VACA: To se mi stava taky :) zatim to ignoruju, da se to "slidnout" zpatky :))
    VACA
    VACA --- ---
    Prosím vás pekne, proč se mi děje tohle? (viz obrázek) stává se mi to při odmikani tel, ale i při přepínání app, vůbec nevím žádnou spojitost ani jestli to má nejakej účel. Jedinou spojitost sem zaregistroval ze zpravidla to udělá když spěcham, tak nevím jestli nejakej zbrklej pohyb? Ale to jsou momenty kdy mám jen palec na home button pro odemceni/přepnutí app..

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jojo, ale tak muzou to resit lidi co meli doted Android ale premysleji o iOS.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Ja myslel ze to je tema pro androidaky? Taky pocet jader a RAM. Ja to nikdy neresil a asi nikdy ani nevedel... proste to funguje...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nemas stazenou a neinstalovanou starsi aktualizaci, ktera uz neni podporovana?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BOD1E: Proklikal jsem co slo, vcetne storage a nikde nic :o))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TRIPLT: Třeba že máš plný storage. Já bych se pro začátek podíval do toho nastavení.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nevite nekdo prosim proc by mi u "nastaveni" mohlo svitit "cervene" upozorneni (1)?
    Aktualizaci mam 12.1. (delalo to i pred, restart nepomohl).
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FRANCIMOUR: Jen doplnim, ze Spark a nativni Mail v pohode... jen ten Airmail nejede
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Ahoj,

Nejaka zkusenost Airmail a iCloud?
    Client je nasetovany ale nejsem schopny odeslat email

Viz

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Hezka ukazka tem, kteri koukaji jen na rozliseni display (a smeji se tak XR), ze jen o rozliseni to neni.

Watch EVERYONE pick the iPhone XR over a 1080p Screen
    https://www.youtube.com/watch?v=dcFXEXJicgc&feature=youtu.be
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KOLCON: mrazak je docela castej zpusob reseni vybijeni baterii, nebo ze by jedna z 5 baterek, ktera si tim prosla, to nedala? Nemyslim si
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    EX_ESKADR: Nebo tím mrazákem...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Ahoj, po vymene baterky 4S nenabiji.
    Posledne jsem na to mel takovej "trik" ...uplne jsem vybil baterku, pak jeste na par dni do mrazaku, pak pockat, az se rozehreje a vysusi a pak strcit do 3A nabijecky od iPadu..

Jenze ..vsechno se rozchodilo, to jo, ale o par mesicu pozdeji se nafoukla baterka. Dnes uz neni moznost zjistit, cim to bylo zpusobeny, jestli tim prvnim 3A nabijenim, nebo potom spatnou Powerbankou.

Ma nekdo nejakej jinej tip, radu, navod, nebo zkusenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam