• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Tak jsem asi jediný, kdo má 2 čísla a tím pádem musí nosit 2 telefony... Zřejmě to není pro Apple zajímavý use case. Stejně jako nemá dual sim telefony. To je jejich volba, já si zase příště rozmyslím dát 30-40k za telefon, co to neumí.

Jinak technicky může třeba umožnit tu aplikaci pustit 2x v nějakém "jailu", jako to dělá ten Samsung.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Asi debilni dotaz, ale co ma co delat Apple s tim, ze apka (kterou nepsali) umi spravovat jen jeden ucet? Neak nevidim co by jim branilo v tom aby to umeli spravovat.
    FTN
    FTN --- ---
    COWBOY: Ty nechápeš že Applu ujíždí vlak s inovacemi? :)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    COWBOY: Jj to každopádně
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOLCON: Takže když máš jedno číslo, tak je ti tahle fíčura na hovno.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    HERKULES: Ne mam soukromé a pracovní číslo
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOLCON: Jako že si telefon půjčuješ ještě s někým?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Díky, zkusím...

Zaktualizoval jsem dnes svůj starší samsung (s7) a připadá mi, že Applu trochu ujíždí vlak s inovacemi.

Třeba taková věc jako 2 whatsapp a 2 wechat účty na jednom telefonu...
    BOXY
    BOXY --- ---
    KOLCON: Todoist
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KOLCON: Things
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Co používáte na kalendář, resp. sync úkolů? Ta defaultní aplikace Reminders je fakt tragická...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FRANCIMOUR: To muzes nastavit. ;)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    INSOMNIA: Já používám ten PlayerExtreme.. super až na to že mě hrozně vytáčí, že když ho schodím tak hraje dál lump jeden
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    INSOMNIA: NPlayer ... ty peníze se vyplatí ..hlavně integrovaný browser = streamovani videí z cloudu nebo webshare a vyhledávání titulku..doufám ze někdy udělají verzi na ATV
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Jakou app pouzivate na filmy? Zkousel jsem Infuse a PlayerExtreme. PE mi prijde lepsi a je zdarma.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    INSOMNIA: To musis rucne pustit 10 a mene minut pred zacatkem eventu (a pozor ne po zacatku, to uz mu nepujde). To muzes forcetapnout na ikonku DND a tam dat tu volbu, vyjde te to nastejno.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Ještě sem to nezkoušel, ale neslo by nastavit tyhle “profily” pomoci automatizace v aplikaci zkratky?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HONCKA: presne tohle mi na iOS stale schazi, Apple se k tomu snecim tempem blizi, viz ten DND ktery se vypne pri opusteni oblasti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam