• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    FELCARKILLER: To je ten narok pro 6s, nebo je to jeste neco jineho?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ICARUS: popravde moc tomu taky neverim, me hlasi kondici 80%
    ale vybiji se to pomerne dost rychle a navic pri 30% se telefon vypina

nastesti jsem tedka zjistil, ze mam narok na vymenu zadarmo, tak toho vyuziju :-)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jak moc se da verit te kondici baterie? Mam 8+ cca rok a kondice hlasi 91%, nicmene pocitove to snizeni kapacity je nekde na 60-70% puvodniho stavu. Ma cenu menit baterii uz ted, nebo se to jeste casem zhorsi?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    SKAFF: A staci takove reseni? Protoze uprimne nevim, jak jinak to resit, nikdy jsem 3 monitory neprovozoval
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    MATESISKO: Je to tim. Kombinaci HDMI a VGA nezvlada, pokud jsou oba monitory pres VGA, tak se probouzi korektne a vsechno je na svym miste.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    SKAFF: chova se to stejne i pri setupu se dvema monitory? Vyzkousej zvlast pripojit monitor pres HDMI a zvlast pres VGA
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013)
    Mojave 10.14.2 (18C54)

Pouzivam 3 screen setup, 1. monitor HDMI > HDMI, 2. monitor přes DisplayPort > VGA, a treti je samozrejme display samotneho laptopu. Mam na kazdem monitoru jinou app, Keynote, Excel a Chrome. Kdyz zamknu obrazovku a odejdu, nebo se zapne setric, nebo z duvodu necinnosti se mi usnou obrazovky, tak po probuzeni mam vsechny appky bud na obrazovce laptopu nebo nahromadeny na monitoru, ktery se zapnul nejdrive. Strasne me to sere a furt to musim presouvat znovu tam, kde jsem to mel. Je to bug nebo mam neco spatne nastavene?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DIE_DIE: Lemory.cz
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    poradte nejakou slusnou ochranu pro ip7, ale at toneni cihla, neco decentniho s dobrou cenou??
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    LOJZAK: upd - podpora apple rika , spatna sim karta . coz se mi nezda
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    FARFELOO: HW klávesnice má svoje vlastní nastavení, mělo by to jít.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    prosim o radu : IP7 novy kus . Pri klasickem hovoru mikrofon neni slyset skoro vubec , funguje jen na hlasite volani . Pri pouziti diktafonu , whatsapp nebo volani prez messenger funguje mikrofon normalne . Nainstalovan posledni ios.
    VFISA
    VFISA --- ---
    6746: Ne
    6746
    6746 --- ---
    Lama dotaz, budete někdo vědět? Poukaz iTunes koupenej v Německu (50€), jde ho použít pro českej učet? Standartní cestou v telefonu při uplatnění poukazu to neprojde.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Jasně, akorát to chodí do jiného mailu, než jsem zvyklý. Díky. Už jsem to našel.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: no melo by přijít info na mail, ne?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Zjistil jsem, že mi itunes a app store stáhnuly cca 500,- z účtu. Dá se někde zjistit, za co to bylo? Měl jsem za to, že všechny placené služby jsem zrušil. Díky
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    Made in Prague

iPhone XR — Color Flood — Apple
    http://www.youtube.com/watch?v=d8LJXcQhD0k
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    TRIPLT: Zalezi take na typu televize. My ji pripojujeme k starsi TV Samsung a k novejsi TV Sony.

U Sony funguje vypinani a zapinani TV zaroven s ATV bez problemu. Kdyz pri bezici TV zapneme ATV, tak se TV sama prepne na prislusny vstup. Kdyz se ATV uspi, vypne i TV.

U Samsungu to funguje vselijak, nekdy ano a nekdy ne. Kdyz se ATV uspi, TV zustane zapnuta.

Asi zalezi na typu HDMI, co TV ma, jake povely pres nej umi prijimat.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JYRKA: Jedine co me napada... uspat apple tv a tim teoreticky vypne i tv?
    Kdyztak dej vedet pak peosim vedet zda jai prisel na nejake reseni :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam