• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Jde nějak v historii hovoru nastavit aby mě to ulozavalo třeba i 2 měsíce starý hovory? Teď mám poslední v historii 8.1.2019, což je fakt žalostně málo.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Apple si naběhl. Musel levně měnit baterie a prodal méně nových iPhonů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/telefony/apple-iphone-vymena-baterii.A190119_190814_telefony_ram
    Možnost obměny napájecího článku za 29 dolarů skončila posledního prosince, ovšem celkový účet je značně vyšší. Baterie totiž byla vyměněna 11 milionům iPhonů.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    no prakticke ale mi to prijde dost nevzhledne. Nabijecnu mam, tak asi zatim nepotrebuji. Diky za info...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    RIGGAD Prac. lampa LED s bezdr. dobíjením - IKEA
    https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60385636/

Ale to neni na nocni stolek ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    odkaz prosím...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SICKBOY4000: Skoda ze ty jejich qi nabíječky nefunguji s Apple Watch
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    IKEA začala v Česku prodávat certifikovaný Lightning kabel. Stojí 199 korun a měří 1,5 metru - AppleCrunch
    https://www.applecrunch.cz/...rodavat-certifikovany-lightning-kabel-stoji-199-korun-a-meri-15-metru/
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAZATELL: Pravdu mas, nabizi to jenom pro kreditky. U nich ten apple pay dava smysl. Snad za to nebudou chtit nejaky premium ucet nebo poplatky.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MUXX: Já mám českou a žádnou nálepku od nich nemám a když jsem se na ni ptal, tak že nic takového nemají. Jinak mě osobně by to stačilo
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TRIPLT: to byla Zuno
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TRIPLT: PPF
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Pokud se nepletu tak raifka koupila monetu, nebo to byla jina banka?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS: To mi prijde cool...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: Melo by fungovat tak, ze dvakrat zmacknes bocni tlacitko, zobrazi se karta, face id te checkne, prilozis a hotovo. Zadny mavani.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MESTREY:
    Tak to se hluboce omlouvam za mystifikaci...
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    KOC256: To byla eBanka. AB patri PPF a je v balicku s Home Creditem, ktery ma koupit Moneta.
    MUXX
    MUXX --- ---
    KOC256: Mam za to ze ty samolepky/privesky nabizi kazda banka uz nekolik let a dokonce zadarmo. Kdyby ti to tahani penezenky opravdu vadilo, tak bys ji uz prece davno mel placnutou na klicich nebo mobilu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX:
    nevim co myslis pod mavanim mobilem. Dnbeska musim vytahnout penezenku prilozit a obcas mi to chytne druhou kartu a tak to hodi chybu a musim z penezenky vatahnout kartu atd. atd.

Nove tedy predpokladam, ze prilozim mobil a podivam se na neho (Face ID).

No na Androidu to asi nejak obelsti, ale Apple je asi k NFC nepusti no... A jasne ze to asi nebudou delat pro krasne oci, takze nejspise nejaky ten poplatek v tom bude...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MUXX: o necem takovem uprimne ani nevim, ale na mavani mobilem a hodinkama se tesim.. :-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    SUBTITLES017: No a kdyz si nalepis bezkontaktni nalepku na mobil a kartu nechas doma, tak je to to samy ne? Jenom teda osklivejsi, min bezpecny (bez otisku prstu) a bez poplatku pro apple. Proto se ptam jestli se tesite na tu cool cast s mavanim mobilem nebo na tu bezpecnou cast s otiskem nebo je v tom jeste neco jinyho jako treba platby v dalsich aplikacich.
    Airbank vyuziva HCE na androidu a ma vlastni aplikaci. Podle FAQ k mobilnim platbam to vypada, ze nejsou nadseni z apple ani z google pay.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam