• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: vyjádření z CCS

Dobrý den,

karta CCS má v současnosti určité odlišnosti při NFC /bezkontaktní/ platbě oproti bankovním.
    Bohužel změny na platebních terminálech CCS jsou řešeny externě, v současnosti je proto
    i jen zkouška komunikace mezi POS a mobily technicky nemožná.
    V sítích partnerů CCS - Unicode, Sonet jsme o bezkontaktních platbách dosud nejednali.
    Bankovního partnera pro online platby CCS nemá.

Pokud dojde k technickému posunu, tak bohužel tento rok to určitě nebude.
    CCS se součástí skupiny FleetCor, při možné, budoucím plánování Apple Pay zde
    se určitě CCS aktivně zapojí. Nevím ale, že by se o tom zatím jednalo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Je dotyková?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    a co ta CCS? to asi nehrozi, co?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MUSHKA:
    PUEBLO: Litacka bude doslova aplikace v cipu, to s Apple Pay nema nic spolecnyho, to by musela na iPhone existovat appka co by pres Secure Element komunikovala (a porad by to nemelo nic spolecnyho s Apple Pay)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MUSHKA: jestli maji revizori terminaly s technologiema ktere vyzaduje po obchodnicich apple asi by to melo jit

pisou ze je treba mit NFC/FeliCa/contactless payment-capable terminals
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Nemůžete někdo ověřit, jestli teda přes wallet funguje i Litacka, když ji má někdo nahranou na platební kartě?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    HAVANA: myslim ze musis mit kartu

BAAL: jasne, tomu rozumim. Ale je to alternativa pro lidi s vice kartama u vice bank
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TAURUS: Az to zacnu pouzivat tak potvrdim..
    U RB mam z plateb zpet max cca 150kc.
    U Monety je to neomezene nejake procenta z plateb.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    TRIPLT: Ja mám nějaký emo problém dat vydělat Kellnerovi když se teď zakousl i do Monety :) osobně dávám RB deadline do září, jinak si budu vybírat novou banku :))
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TRIPLT: V čem to vypadá výhodněji?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PUEBLO: Nezmenil jsem.. jen zalozil druhej :)
    Celkem aktivne pouzivam kreditku u rb tak ted zkusim u monety vypada to o dost vyhodneji. Tak cas ukaze :o))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    TRIPLT: Ja kvůli Apple Pay banku měnit nebudu. Za tu dobu tam mám hodně produktu a kromě toho spozdeni s AP se o mě RB celkem fajne stará :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PAYAXY: Přesně tak. Apple Pay je vázáno na kartu. Twisto zatím umí posílat jen fyzické. Dneska jsem s nima dost chatoval. Virtuální se chystají. Prý i debetni časem. Asi se boji Revolutu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PUEBLO: Se ani nedivim... dobre jim tak... zajimala by me nejaka statistika nove zalozenejch uctu, jen kvuli apple pay :D
    Ja nakonec skoncil teda v Monete... do tydne snad funguju :))
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PAYAXY: To netusim, mam premium. Ale divam se, ze to jde naparovat i skrz jejich appku, tak treba to pujde i bez fyzicke karty.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    WOJTISHEK: takze ten Twisto free tarif Apple Pay nepodporuje, protoze nemas kartu?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HAVANA: Pres jejich kartu, rano v pohode naparovano.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BAAL: Ja to to jedno až dvě piva měsíčně obětuju za to pohodlí platit pomoci Apple Watch a pri placeni nemusel vytáhnout ani peněženku a ani mobil.

Teď navíc dávají 3 měsíce premium zdarma a pak můžeš přepnout na standard.

Zkrátim si tak čekání nez se Raifka rozhoupe :) zatím dostávají na twitru a fb docela sodu od klientů :))
    BAAL
    BAAL --- ---
    MATESISKO: no platiti 50kc/mesicne jen proto abych mel apple pay, to vyzaduje jistej level fandovstvi na ktery nevim zda jsem pripraven.

Protoze krom apple pay, uprime nevidim absolutne zadnou vyhodu a duvod mit a pouzivat twisto
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Neveril jsem ze to vubec kdy reknu, ale po dnesku jsem spokojenej s Ceskou sporitelnou :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MATESISKO: jak to naparujes na twisto? pres twisto appku? nebo pres tu jejich kartu musis?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TAURUS: to je pech... pro tebe je Twisto :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam