• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Tak potvrzeno Vodafone, ze v zahranici se ceska esim chovat stejne, jako klasicka plastova. Takze roaming bez technickeho omezeni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000: To tam meli vzdycky i pri platbe kartou...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: No fakt!! :-)) diky moc.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS: Moc tlacis :)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Na XS neumi treba ve whatsapp zkopirovat odkaz - vzdycky se mi ta adresa otevre v nove okne. Ale to nechci, chci jen jednodusse zkopirovat tak, jako jsem to delaval u i6. Co delam spatne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUTTERFLY: Me se to delo, kdyz jsem si postahoval do DOCUMENT6 filmy. Je treba se podivat do toho co se chce zalohovat, zda tam neni neco co te prekvapi...
    Jinak bych mobil odhlasil a prihlasil...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Zatim bez zkusenosti, ale googlovsl jsem a zda se, ze fajn, mistni operator nerozlisuje, jestli jde o fyzickou nebo esim, dulezity je “kmenovy” operator doma.

When you are traveling, other countries networks can't tell the difference between you being on an At&t sim or At&t esim, will not effect roaming at all. I went to Mexico last month and have been on eSim since they originally launched, everything worked fine.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUTTERFLY: A když se připojíš k iCloudu z počítače - neukazuje to nějaký problém? Můžeš s těmi soubory manipulovat z počítače a z iP?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NELDE: ano, tohle všechno jsem zkontroloval
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    DAWIDOS: Není s esim problém v roamingu? V zemích kde není podporována?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PSYKUK: Je to super, sice na zacatku se rozdeli na primarni a sekundarni, ale pak v nastavenich samotnych kanalu (imessage, data) jde flexibilne prepinat. Mam tak sluzebni i soukr sim, jen jsem nevyresil whatsapp, to me stve.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUTTERFLY: Určitě máš dost místa a platný účet/heslo? Jde se připojit k iCloudu z browseru?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    PSYKUK: pokud by to nekoho zajimalo, tak to akorat zkousim.
    Na iPhonu XR jsem si nechal tarif skoro zadarmo, kde mam ale malo dat a bohuzel to nejde navysit. U Vodafonu jsem si poridil jen datovej tarif na esim a tu si nastavil jako primarni na data. tu druhou mam jako primarni na volani. uvidime, jestli bude vse dobre fungovat i s imessage a tak...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Máte nějaký recept na to, když se telefon přestane zálohovat na iCloud? Už to trvá asi dva měsíce, co mi hlásí super vysírací hlášku, že se "vyskytly potíže". Místa mám dost, připojení k wifi je taky a netuším, kde je problém. Restart též nezabral.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MADBANANA: No čekal jsem něco click & go ale prostuduju to.. dík
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    FRANCIMOUR: Ano, jde to celkem snadno prostřednictvím ARKitu. Hledej "ARKit image tracking".
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Mozna OT dotaz: mate nekdo zkusenosti s AR u vizitek? Napr tip na manual? Viz: https://www.glimpsecard.com/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PUEBLO: A podmínky toho pojištění?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    2MEK: Mam víc účtu ale jednu řekneme primární a ne jejím výběru si dávám záležet :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    PUEBLO: Proc se omezovat pouze na jednu banku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam