• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    MARSELKA: Imho to tak funguje.. když člověk na druhé straně není online, tak mu to pošle placenou zprávu sms/mms po nějaké době...
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    MARSELKA: To jo, ale uc to duchodce :D ... navic, je to pridana hodnota iphonu, tak by to melo za ty prachy fungovat..
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    MARSELKA: Pořád je tu whatsapp, fb messenger, viber a asi 10 dalších služeb...
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    AVALON_CZ: Jasne, ale kdyz ten clovek nebude online, tak mu to nedorazi.. Jako, problem to neresi uplne, ale muzu na chvili fungovat takhle. Diky.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    MARSELKA: Vypnout Send as SMS v nastavení Zpráv?
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    TRIPLT: tvl :D ... btw. ja bych to asi ani neresila, ale serou me vyssi faktury, opearor si vesele uctuje za kazdou MMS a take SMS do zahranici (SK, UK) poplatky..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARSELKA: "pohoda" mi se za celej den neobjevila imessage na iPhonu pricemz Macbook ji prijal 13:05 :-D
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    MARSELKA: Jo a nedela to pokazde, tak 2 az 3x do tydne cca.
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    KOC256: Nekdy posle zpravu jako sms, nekdy jako imessage, je jedno zda jsem na wifi nebo na datech (jinak sim mam novou a signal mam dobry).. nejvic bizar je, kdyz pisu jedne osobe: prvni zpravu posle jak sms a pak hned druhou jako imessage (nekdy totiz pisu vic zprav, nebo poslu obrazek a pak text, atd.). Jiny priklad, poslu 3 zpravy jedne osobe a vsechny 3 posle jak sms, ale kdyz mi ta osoba odepise, uz jedeme imessage.. Myslela jsem, ze lidi, kterym pisu jsou bez signalu, dat, wifi, ale kdyz se mi to stalo u vsech, zacala jsem hledat chybu u sebe.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARSELKA: A napsat v cem a jak zlobi?
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    Cus, nezlobili nekoho z vas imessage? iOS mam aktualni, vypnout/zapnout, odhlasit/nahlasit ID, restart i tvrdy reset jsem zkousela. Mam 8cku Diky.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    TRIPLT: uplny ideal integrace je, ze se ti ma dotycna loyalty karta uplatnit automaticky behem placeni, bez jakehokoliv opruzu pro zakaznika: https://support.apple.com/guide/iphone/make-contactless-payments-iphbd4cf42b4/ios
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TRIPLT: Wallet neni jen na Apple Pay.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PAYAXY: Moment kdyz do toho nahraju karty tak to muzu pak nacist primo z walletu jako apple pay? :O
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    WOJTISHEK: me na tom lakalo, ze dostane ty loyalty kartu primo do Walletu, takze se daji zobrazit u pokladny rychle, ale ten scan Billa karty bohuzel nepremava
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    V cem je lepsi Pass2u oproti stocard?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    DUKED: Billa karta vygenerovana pro verzi toho Pass2U nefunguje, vyzkouseno dneska, ten barcode je neplatny
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    NYX: meh, takze konecne poradny duvod pro iPhone X, Xs ;)
    NYX
    NYX --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    funguje cteni klasickou laserovou cteckou na OLED displayich?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam