• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: proč by někdo něco takového v záruce dělal? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: A co kdyz mi da nekdo zarucni papir, ale stejne je menena baterka/display? :)

Takze uplne bych se tim nezaklinal...
    EZEE
    EZEE --- ---
    FLLIP: to jsou prave veci ktere neresim, 7cka uz je za 12+ v akci a to je cena pro me za telefon nepripustna, 6s svym vykonem bohate staci pro to co potrebuji :) jen jsem se chtel utvrdit, ze to za 8 porad jako funglovka stoji.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    EZEE: Je to jenom můj názor, ale 6s bych si už fakt nekoupil. 7 je oproti ni o hodně vepredu a nemyslím tím jenom procesor a foťák, ale hlavně zpracování a vodotěsnost.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SUBTITLES017: doufam
    EZEE
    EZEE --- ---
    SUBTITLES017: vzal jsem tu 6s, kaslu na to :) bazary jsou kolem 5k tak to si ty 3k priplatim za novou hracku, dik Sube ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jinak podpora pro 6s ze strany apple minimalne jeste 2-3 roku bude, ne?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EZEE: a co 7 v zaruce za cenu nove 6s?

Apple iPhone 7 128GB černý | Smarty.cz
    https://www.smarty.cz/...EiwAPRRWW89zwjJzfgLAWAJ67cPu4I0ljDthcKf8SAGP8WD1fBJJn5bRI2TGXhoCac0QAvD_BwE

podporu/aktualizace potrebujes pro bezepcnostni updaty a aktualizace telefonu.. navic 7 oproti 6s je odolna proti vode a ma lepsi fotak

jinak ale jestli ti jde ciste jen o zmenu z 5s na 6s kvuli velikosti a vse ostatni ti je jedno, vzal bych klidne pouzity 6s v zaruce..
    EZEE
    EZEE --- ---
    SUBTITLES017: Mam firemni 5s a klidne bych u nej zustal, kdyby nebylo tak maly na psani. Jsem fanda Apple, ale ne jejich ceny. Opravdu nehodlam davat 20k za telefon, uz 8 je moc a prave proto dilema, ze je to 6S uz o 5gen pozadu tak si rikam, jestli to nejsou vyhozeny penize kdyz mu bude koncit podpora (kterou ale vlastne nepotrebuju???). Hry uz na mobilu nehraju a telefony taky kazdy rok nekupuji nove.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EZEE: zalezi jak moc rychle po nakupu planujes upgrade :) pritelkyne i kamos maji 6s a dodnes jsou maximalne spokojeni.. ja pred rokem presel z 6s na X a uz bych zpet nesel :)

resp. budes-li pristi rok premyslet o novem telefonu, vzal bych klidne jety (ale v zaruce idealne).. na delsi uzivani bez upgradu bych vzal radsi novy.. lidi jsou si dneska schopni doma menit sami baterie, displaye atd.. nikdy nevis, co s tim kdo kde udelal.. a 8k je dobra cena
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ahoj, mam dilema. Alza ma tedka 6S za 8k, ma to dneska jeste smysl? Nebo si mam koupit bazar za 4k? Diky za nazor.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    PUEBLO: Přesně tak jsem to udělal... několik restartu, vyzkoušeno spoustu USB vstupu a nakonec mi pomohl kabel který téměř už nenabiji.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ASAFA: Když jsem přecházel z 6s na X a chtěl jsem nahrát nastavení ze zálohy během úvodního uvítacího skriptu a měl jsem stejne problémy. Nakonec jsem musel připojit iPhone X k PC s iTunes a v nich telefon až na nekolikaty pokus zresetovat a pak jsem telefon nastavil jako nový a ze zálohy nastavil až po dokončení těch uvitacich obrazovek. Bacha nefunguje to na každém USB kabelu. Musel jsem najít origo od Applu. A taky když to neklapne zrestartuj PC a zkus jiný USB konektor...

Pokud furt nic tak asi do servisu...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mám problém s obnovou systému. Vše jsem zazálohoval, ale při obnově mi to vždy napíše chyba 14 nebo 9. Zkoušel jsem vše dle návodu či googlu, you tube, ale nic, nemáte někdo zkušenost?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Mam bluetooth sluchatka, ktery pri poklepani umej vytacet posledni kontakt. Coz se mi zasadne deje omylem. Jde to nekde v nastaveni vypnout?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: To nevim jestli produktak tam bral inspiraci. Kazdopadne to delal kolega do apky asi pred 2 lety.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    To mají z Galilea (přejmenovaných na Guru maps), kde to je vychytanější...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ONDRA_99: Ha dobrý. !!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SAKALICEK: v pohode casto o super vychytavkach vi malo lidi. Treba jako mereni vzdalenosti dvouma prstama v apce mapy.cz
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ONDRA_99: Také se přidávám s díky. Dost mě štvalo ze nevím co to je a nevěděl jsem jak se na to zeptat. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam