• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS:
    Kdy?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Mne tohle normalne zafungovalo.

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: V CR to pojede behem par tydnu :)
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    JYRKA: Taky mi to nejde... prý postupně rollují různé série karet.
    4PTO
    4PTO --- ---
    CHEWBACCA: Oplayer a přes wifi
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Oni to zrejme prerusili, koukni se na Zive
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    JYRKA: Ty jo ja mam kartu snad od zacatku a nedari se pridat se stejnou hlaskou. Nechapu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256: uplne normalne. Nevim, proc Ti to nejde, mozny duvod zde: https://9to5mac.com/2019/05/29/revolut-apple-pay/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA: Jak?

JYRKA
    JYRKA --- ---
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    FARFELOO: Ja to tak delam dodnes :D
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    VACA: podle me se na heslo k apple id pta vice aplle sluzeb. Nebo je to z bezpecnostnich duvodu, kdyz jsi ho uvedl do provozu po dlouhe dobe. Ale ted jen fabuluju. Urcite si to sedne
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FLLIP: To by musel mít Apple music/ iTunes Match, ne? Bez nich musí ještě připojit iphone kabelem.

Já dřív měl vždycky zapnuté “manually manage music and videos” a novou hudbu jsem tam přetáhl... haha zní to jako pravěk...
    VACA
    VACA --- ---
    NELDE: J tak snad az dorazim z prace, bude na me na ipadu cekat kod a pak si to zase “sedne”.

Ja uz si to prave presne nepamatuju, ale kdyz sem poridil novej a pouzival je vsechny tri tak se to nejak usadilo a bylo v pohode.
    Pak jsem 5s odlozil do supliku a dloouho nepouzival...
    Jak jsem ji predevcirem zapnul tak me to zacalo hrotit:)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CHEWBACCA: v iTunes je přidat do knihovny... to by mělo stačit.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    byl by někdo od té dobroty a do soukromé zprávy mi poradil jak dostat mp3 z pc do iphonu (já vim :-))

díky moc
    NELDE
    NELDE --- ---
    VACA: Asi chce, aby to byla tři spárovaná zařízení - tedy špatně je to "nové zařízení".
    VACA
    VACA --- ---
    MATESISKO: Jj, minule kdyz jsem ho po te dlouhe dobe zapnul mi prisel hned na ten iphone.
    Ted, z niceho nic po dvou dnech chce overeni znovu. Aniz bych cokoli kdekoli menil. Ipad nemam u sebe, tak snad az dorazim z prace domu. Aspon ze jde ten telefon plnohodnotne pouzivat. uFf

Kazdopadne dekuji za odpoved.
    Snad se to podari dostat do stavu kdy budu moct pouzivat vsechny tri bez aktivace kazdy druhy den:)

MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    VACA: aktivacni kod by ti mel prijit na druhy iphone nebo ipad.
    VACA
    VACA --- ---
    Pls asi bych potreboval poradit.

Asi pred pul rokem jsem si porid novej iphone, ale svoji starou 5s si nechal v zaloze.
    Novej telefon jsem nenastavil jako pokracovani, ale jako “nove zarizeni” chtel jsem zacit z ciste vody, neprenaset prez 7000fotek apod..
    Ted jsem zapnul 5s potreboval bych ji obcas pouzivat jako sekundarni telefon.
    Od ty doby mi na tom novym iphonu hlasi ze mam znovu prihlasit appleid, prihlasim se, a pak me to vyzve zadat altivacni kod, kterej by asi mel prijit na tu 5s, ale tam nic neprijde. Takze nemuzu dokoncit aktivaci.
    Telefon nastesti pouzivat jde, ale furt me prudi s prihlasenim apple id. Vubec nevim co s tim.
    Btw to u applu fakt nejde pouzivat dve zarizeni na jednom id?
    S ipadem kterej taky na stejnym id jsem doposavad nemel zadnej problem. (Mozna ze mi ten kod prisel tam?)
    Tohle je fakt opich. To abych ode dneska byl povonnej u sebe furt nosit vsechny tri zarizeni a furt je vzajemne altivoval mezi sebou? Co je to za kktinu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam