• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DREEK
    DREEK --- ---
    Ahoj, nemáte nějaký tip na držák na mobil do auta do cd slotu? Díky!
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    DOTCOM: To už neobnovíš
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    netusite jak obnovit (omylem) smazanou konverzaci v fb messengeru na iphone? Zkousel jsem dr.fone ale ten nic nenasel. Snad by neco mohlo byt v nejake cache ale nevim jak se k ni dostat :(
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Ha, tak uz mi zmizely z find my iphone. Tze je nekdo resetoval = dal do jinyho case. Takze mel bud vlastni nebo behem dvou hodin nasel nekoho, kdo mu s tim pomuze. Just wau.
    (koncim samomluvu)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Sdileny nestesti mensi nestesti? Zapomnela jsem airpods v kabince v pomerne drahym obchode. Vratila jsem se za cca 7 min a uz tam nebyly a nebyly ani nikde pobliz, aby se pripojily a ja je mohla vytrackovat, takze je nekdo v mezicase odnesl. Case asi ritualne pohrbim. Lidi jsou ku*vy.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: jasně, tak to byla určitě mms. Nicméně tomu člověku se od jiných lidí mms zobrazují doibře, může to být tím, že je tam jiný vztah iphone->android než android->android?
    FREELA
    FREELA --- ---
    GEGI: nekdy je treba mit zapnuty mobilni data (ne jen wifi) pokud chces poslat fotku na android telefon
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI:
    iphony maji mezi sebou iMessages, coz nefunguje smerem k androidu. Takze pokud jsi mu poslal "ZELENOU" zpravu, tak to byla asi MMS. Tak zalezi, zda mu to funguje a pripadne jak.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: pres zpravy - tu nativni appku co iphony maj. Me kdyz nekdo posle fotku ve zprave, tak si ji normalne rozkliknu a myslela jsem, ze to takhle funguje obecne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: poslane jak?
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, narazila jsem na to, že se druhé osobě s Androidem nezobrazují poslané fotky ode mě (iphone), tedy v konverzaci vidět jsou v malých náhledech, ale nejdou rozkliknout, uložit, nic.
    Neřešil jste někdo, nevíte, čím to je? Google nepomohl, asi špatný klíčový slova.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    LENNIEG:
    chips were willing,
    but the code was weak
    lazy programmers
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LENNIEG: Pal je pryc.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    KOC256: Omylem jsem si pri neopatrne manipulaci s telefonem smazala vlakno. Nemam ho zalohovane cele, lol.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX:
    klvesnice i fotak obcas blbe i na X :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BEEBLEBROX: a nespadne nahodou cena Xr az vyjde nova rada?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    BEEBLEBROX: Můj názor je počkat dokud neumře (bude dělat něco co mě bude fakt vadit). Jinak co se týče funkčnosti by ti mohla pomoc výměna baterie, která může hodně ovlivnit výkon iP. Např. moje žena má to samý co ty, já mám 7čku, která je pomalejší (kupovaný stejně) plánuju výměnu. iP7 budu mít co to půjde. :)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    LENNIEG: Je na to appka, nainstalovana v základu...

KOC256
    KOC256 --- ---
    LENNIEG:
    Co tim myslis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam