• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DREEK: Díky, zkusím ráno. :-)
    DREEK
    DREEK --- ---
    DREEK: Důležitý je pak krok ...

2. Pokud chcete, aby některé části obrazovky nereagovaly na dotyk, jedním prstem kolem nich udělejte kruh. Kruh můžete přesunout, změnit jeho velikost, nebo ho odstranit klepnutím na X.
    DREEK
    DREEK --- ---
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DREEK: Zkouším to a zatím se nedaří.
    DREEK
    DREEK --- ---
    COWBOY: Kdyžtak dej vědět, rád pomůžu. ;-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DREEK: Díky, jdu zkusit.
    DREEK
    DREEK --- ---
    COWBOY: Ano lze přes asistovaný přístup. Zapni v nastavení a pak aktivuj pomocí 3x home button. Poté nefunguje dotyk, ani stisk home buttonu. Dealtivuje se opět 3x home button + zadání kódu.
    Pouštěli jsme tak dceři videa a dětské aplikace aby to nevypnula. ;-)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: nebo stahni pomoci Document5 pres prohlizec v aplikaci (pres jakykoliv online youtube downloader) a muzes poustet rovnou z Documents..
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    HERKULES: Je to jednodušší než to vypadá. :-) Nastavení > Kalendář > Alternativní kalendáře a tam to vypnout popř. zvolit jiný kalendář. ;-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    EX_ESKADR: Diky
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    COWBOY: Stahni pres youtube2avi konvertor (UTFG), nahraj do telefonu/tabletu a pres VLC

Nebo nech nekde na disku a sitive pres VLC, izi
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    EX_ESKADR: A nějaké aplikace, do které to video stáhnu?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    COWBOY: Ne
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Dá se nějak zamknout display, když pouštím vnučce na iPhone videa z YouTube?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FUZZSTORTION: Super. A kde to vypnu? :)))
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    HERKULES: To je z islámského kalendáře. Dnes, 12. července 2019, je podle islámského kalendáře 9. den měsíce dhú l-ka'da (11.) roku 1440.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Prosím nevíte někdo, co je tento údaj na zamčené obrazovce? Nikde jsem nenašel možnost to vypnout. Ani nevím co to ukazuje :) iP7

Díky

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FARFELOO: Tak už snad dobrý.. našel jsem profil na iOS12... bylo to ve FAQ na beta.apple.com
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Můžu se zeptat na otázku ohledně backupu na novější verzi iOS?

Dal jsem telefon do opravy na 2 týdny. Telefon je úplně přeflashovanej, takže je na posledním iOS 12. Bohužel jsem měl Public Beta Profile a takže byl backup udělanej na 12.4 - nemůžu udělat restore na současnou verzi. Když naisntaluju profil znovu, tak už mi to nabízí iOS13 Betu.

Napadjí mě dvě řešení:

nainstalovat iOS 13 - ale nevím, jestli tam není nějaký problém s restorem na vyšší verzi bety.
    sehnat někde ipsw 12.4 a udělat update po kabelu. Bohužel nacházím jenom na dost podezřelých stránkách.

Budu rád za tipy... PS: je to iPhone7
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vsimli jste si nekdy ze na iPadu je ta klavesa naopak a blbe?

SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Hrají airpods s iOS 13 hlasitěji, nebo je to jen můj pocit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam